De ce zici ca nu e mare lucru? Eu am 23 de ani, si sunt virgin. La mine e mare lucru. Daca mi.am pastrat virginitatea pana acum, nu m.as daru unei femei la intamplare, ci uneia care ma respecta si care ar aprecia ceea ce ii daruiesc.
Fiecare are opinia sa. Nu ma refer la faptul ca te 'daruiesti' oricui. Ma refer la faptul ca actul in sine de 'dezvirginare' e facut sa para prea... big deal. Normal ca persoana conteaza.
Dar, totusi, e un aspect, al vietii intime, care iti ramane intiparit in minte, la fel cum este si primul sarut. Pe de-o parte, este ceva special, nu?
Pai nu prea aveam ce face cu ea
Eram pustan, s-a ivit ocazia cu una mai in varsta si mai experimentata, era pacat sa nu profit.
E diferenta mare acolo, inauntru, cand faci sex cu una matura si cand faci cu una de 20 de ani? Pe mine ma atrag cele mature, fiindca au corpul mai...altcumva, doar de aceea.
Pentru ca nu sunt dobitoc sau indoctrinat sa imi refuz placerea sexului de dragul unei idei cretine! Punct!
Nu e tocmai o exprimare corecta.
"A renunta la virginitate" nu e ca si cum ai renunta de la o partida de poker.
"Motivul"... Ma gandesc ca atunci cand cineva "renunta la virginitate" e pe motiv ca are o relatie si se simte pregatit/a si vrea sa incerce. Nu pentru ca are un motiv.
Sau in ziua de azi din pacate majoritatea fac asta pentru ca e la moda sa ti-o tragi cat mai repede si cu cat mai multi.