| FanatiK a întrebat:

Ms mult baieti(si fetebig grin)dar am incercat sa o invit si a spus ca e ocupata, chiar era, maicasa o certase ca dc lipseste de la scl.chestii din astea.BTW cand sa prind momentul potrivit daca parintii mei nu ma lasa?
Si am vb pe chestia astra cu ea si i-am zis : Dintre mine si Vlad(celalalt, gayul ala. scuze) cine ar fi mai dragut.
Mi-a zis ca aman2 si la scl au intrebat colegii pe care il palce.Rapuns NICIUNU...
Ce sa fac? sunt disperat dupa ea, salivez( la figurat). Se ascunde oare de adevar cand zice ca nu place pe niciunu?
Cum sa fac sa iesim atata timp cat ai mei nu ma lasa?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Michidutsa a răspuns:

N-o mai baga o vreme in seama sa vezi cum reactioneaza.
Bafta!

| FanatiK explică:

Chestia e ca nu stiu ce sa cred... celalalt nu cred care sanse caci ia niste chestii de pe net adica PULANGERII! eu mkr sunt original dar totusi daca am fi numai noi 2 cred ca mar prefera pe mine caci prietena ei sta mereu pe langa ea, gasca mea sta pe lng mine, colegii stau pe langa noi... naspa, cum ar fi?

| FanatiK explică:

Pai as vrea sa o pot face dar nu stiu cum sa zic! nu inteleg ce simt. ceva de genul ( si chiar e adevarat!) o secunda fara a ma gandi la ea e ca si cum o secunda fara viata!