Pai cel mai bine e sa vorbiti amandoi cu parintii tai,daca a-ti facut-o deja si nu va intelege,ar fi bine sa va mutati impreuna si sa va vedeti de viata voastra,va descurcati cum puteti si asta e, daca ei nu va inteleg ca va iubiti nici in ultimul ceas inseamna ca nu se gandesc la cum sa faca sa-ti fie tie mai bine pentru ca esti copilul lor si normal ar fi fost sa va dea o mana de ajutor si sa faca in asa fel incat sa fii tu fericita si sa-ti fie bine, alegerea e a ta si a prietenului tau.
Nici o sansa,adica eu nu te imping de la spate ca sa faci asta,da sa stii ca nu poate sa faca nimic politia in cazul in care tu esti de acord el nu are nici o vina,crede-ma,am trecut prin asta,dar faza e ca mai tarziu sa nu iti para rau ca ai facut asta, poate iti vei da seama ca prietenul tau nu e persoana potrivita pentru tine si iti va parea rau pentru parintii tai si pentru tine desigur, dar politia nu poate face nimic sa stii.nici tie nici lui.
Sunt sigura ca nu o sa imi para rau.il iubesc mult, si el la fel.Am trecut prin multe impreuna,Nu as vrea sa il pierd din cauza parintilor.Mie ft drag, il ador, as face price pentru el.Simt ca e persoana potrivita.
Acum 2 saptamani am fost ft hotarati aman2 sa plec de acasa dar mi-e frica sa nu pateasca cv.De asta ne este teama.
Si tu te-ai mutat cu iubitul cand ai fost minora?:O
Oricum mersi pentru sfaturi
bluesky întreabă: