| Sawarekh a întrebat:

Multe femei au o atractie mare fata de gay.

Nu prea pot sa le inteleg, majoritatea tipelor imi spun asa: ''vai ce imi placea de tipul respectiv, pacat ca e gay''

Deci, fetelor le plac baietii ingrijiti?

Da, dar tot majoritatea tipelor, spun ca doresc ca baietii sa arate masculin.

Ce sa intelegem din asta?

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Adica daca nu suntem gay nu ne spalam?
Iti zic eu ce au vazut, acei gay cu corp lucrat la sala, pe care nu ii vezi in realitate, am in cartier 2 gay, unul e gras unul slab, cel slab poarta cizme de dama, cel gras mai mereu colanti gri sau negri, ii tot vad, asta e realitatea, crezi ca ar mai fii atrase fetele de gay cu asa aspect? Ma indoiesc laughing
Si normal ca fetele apreciaza un barbat ingrijit, tuns, curat, parfumat, indiferent de orientarea lui sexuala, tu ai sta langa o femeie care nu se spala?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Înțelegem că e greu de înțeles femeile.

| RAY a răspuns:

Și bărbați salivează la lesbiene știi?

| dullcat a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca aceste doua etichete, ingrijit' si, masculin' nu se exclud reciproc.Sau in conceptia ta masculin inseamna mizerabil? Ingrijt inseamna sa ai pielea ok, sa ai unghiile taiate si curate, dintii decenti, parul curat, nu plin de sebum si/sau matreata, haine curate, fara gauri, nu neaparat la dunga, dar sa nu para ca ai ales un ghem de haine din dulap si l-ai pus pe tine, incaltaminte curata, de exemplu, nu incaltaminte sport care era candva alba si acum e nuanta cascavalului mucegait aruncat in balta de noroi etc. etc.Chiar nu-i asa de greu de inteles.

| Anonimboy111 a răspuns:

Sa intelegi ca le plac baietii care arat masculini dar sunt ingrijiti si se spala, e usor de inteles

| Sawarekh explică (pentru Anonimboy111):

Nuuu, daca nu ai barba, nu esti masculin, daca iti iei barba sau iti iei parul de pe maini esti gay, daca esti musculos, esti masculin, dar poti fi musculos si metrosexual, adica narcisist, adica fetele te evita.
Intelege ceva din asta laughing)))))

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Sawarekh):

Esti ok? ce treaba are parul de pe corp cu sexualitatea?…

| Alex87Alex a răspuns:

Poate se gandesc ca barbatii gay sunt mai afectivi, mai gentili...lucruri ce le plac femeilor!

| DeepLight a răspuns:

Ai grija ca sunt si cativa baieti care se dau gay special pentru chestia asta, pentru ca fetele sa fie prieteni cu ei si sa îi bage in seama. Am avut un prieten care a facut asa si dupa cand s-au prins fetele l-au batut?