| VodkaCoca a întrebat:

Multe femei nu isi lasa barbatu/prietenu/iubitu etc, pentru ca le este frica de un nou inceput, sa o ia din nou de la capat, chiar daca stie anumite lucruri tace ca sa fie bine. Dc? straight face Sincer sa spun cate faze mi-a facut iubitul meu m-am indepartat mult de el nu mai tzin la el cum tzineam, dar mi'ar fi frica de un nou inceput. alta rel, acceasi chestii.straight face

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nimeni nu-i perfect si nimeni n-o sa aiba relatia perfecta!
Tocmai asta e, ca in ziua de azi majoritatea renunta foarte usor la o relatie, numai cei care iubesc cu adevarat 'inghit' micile rahaturi ale unei relatii obisnuite!
Daca exista iubire poti sa suporti!

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, da pai exista teama de un nou inceput, teama de o noua dezamagire, sa sufere din nou, sau nu isi lasa partenerul din obisnuinta, poate ca au si alte motive pentru care raman alaturi de el desi relatia nu mai functioneaza...asa suntem noi, uite si eu cand eram despartita de prietenul meu desi aveam diferite propuneri de la alti baieti de a de fi cu ei, nu acceptam, intr-un fel pentru ca inca tineam la el, in plus mi-era teama sa incep o noua relatie, pentru ca este greu sa iei totul de la 0, dar trebuie sa mergi mai departe, acum imi dau seama ca viata nu se opreste la o pers.si ca daca nu iti este bine intr-o relatie mai bine sa pui punct, decat sa suferi in tacere...

| Razvan a răspuns:

Pentru ca ai trecut experinete care te fac mai precauta. Dar e o mentalitate gresita aceea ca orice relatie seamana cu precedenta.Nimic mai gresit. E ca si cum ai zice ca oamenii seamana intre ei sau sentimentele noastre sunt aceleasi la fiecare persoanawinking
Fiecare persoana are ceva unic si o relatie este o buna ocazie de a demonstra ca atunci cand iubim suntem mai buniwinking

| Floreenofficial a răspuns:

Fiindca le este frica de un nou esec.Nu vor sa mai sufere din nou.
Pai cred ca 20% din cuplurile din Romania de exemplu, au ajuns la o anumita varsta, au copii, dar nu se despart tocmai din cauza asta si prefera sa suporte zilnic scandaluri etc.

| Dizzydizz a răspuns:

Idemlaughing
Si plus de asta imi e sa nu regret dupa
Dar cu mine se poarta frumos doar ca face chestii minore care ma deranj
Mai dai sansa, fii alaturi de el daca il iubesti si ajuta l sa se indrepte.
DACA nu trebuie sa faci pasul asta si sa te desparti de el. e greu dAR pana cand?

daniela
| daniela a răspuns:

Nu stiu daca de un nou inceput sau din comoditate, obisnuita si siguranta

| angelinthedark a răspuns:

Ce sa le fac eu, fraiere dom`le pai ce se umilesc ele pentru un...

| leddy a răspuns:

Daaa, e greu sa o i-ai de la capat, cred ca asta e pasul cel mai greu la inceputul unei noi relatii, si frica ca viitorul prieten daca pot sa-i spun asa poate fi mai prejos de cit actulul, poate nu o sa-ti dea ce-ti ofera actualul, frica aceasta de schimbare de stabilitate.de ceva nou macina multe femei, care prefera sa indure diferite de la soti/iubiti, de cit sa o i-a de la capat

| ////////////// a răspuns:

Nu au destula putere, au o teama nu stiu cum a fi sa ai asa teama dar, stii nimeni nu-i ideal e si normal ca se satura de iubiti e si normal, dar daca se va satura de fiecare iubit ce va face se va marita cind va avea 30.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca a durut si au nevoie sa isi revina.