Tu nu trebuie sa te iei neaparat dupa persoane, trebuie sa simti tu cu adevarat ca il iubesti. Ar fii o prostie, sa zici "te iubesc", dar tu de fapt sa nu simti nimic, si sa te simti cum spui, "dominata". Ca sa spui partenerului "te iubesc", nu iti trebuie curaj, tupeu si indrazneala, iti trebuie incredere in tine si in el. Eu zic, sa stai un pic, sa meditezi asupra acestui lucru. Il iubesti si ti-e rusine sa ii spui? Daca sunteti doar amici, e normal, dar daca sunteti deja impreuna, aveti o relatie, ar trebui sa iti dea de gandit. Aduna-ti sentimentele, controleaza-ti-le, pune-ti un semn de intrebare, gandeste, si spune-o!
"
Si mie mi se pare greu sa spui ce simti...e usor sa iubesti dar e greu sa spui asta...
multi o sati zica sa aflii idu si din astea...dar pur si simplu vine intrebarea cum fac rost? mai ales cand x face parte dintr-o gasca mai rautaceoasa si barfitoare...
ca sa prinzi tupeu nu stiu incearca sa faci rost de idu lui sau nu stiu poate ai prieteni care se inteleg cu x...si incerci sa te bagi in seama. sa intrii in gasca si sa incepi sa iesi cu el(singuri sau in grup) si de acolo o sa fie usor daca te plc o sa aflii pe parcurs si daca nu asta e nu te merita gsesti u pe altcineva
"curaj si sa-i spun persoanei iubite ca il iubesc" persoanei substantiv feminin, il - pronume personal masculin! nu vezi ca nu da bine scris? puteai sa zici " persoanei iubite ca O iubesc"
in fine si eu am aceastra timiditate dar nu stiu poate ca nu esti suficient de apropriat de el. adica nu ajunge doar ca il iubesti si gata trebuie sa aveti si activitati impreuna sa dispara aceasta timiditate incearca sa iesiti afara impreuna, cu prietenii ai lui/ai tai si o sa vezi ca o sa se duca aceasta timiditate
Dacă îți este rușine ( timiditate) acum, așteaptă, până după pensie și îi spui atunci.
Ia o foaie de hartie si scrie pe ea " te iubesc ". apoi impaturesteo si ascunde-o .E mai simplu sa scrii decat sa spui .
E usor cand simti cu adevarat ca iubesti persoana respectiva...si mie imi era greu la inceput, chiar imi era putin rusine sa rostesc aceste doua cuvinte, dar inceputul e greu:* mult succes :*
Eu iti zic din propria experienta ca nu este bine sa faci asa ceva. Hai sa iti spun o mica poveste:
Acum 2 ani, imi placea de o fata cu 2 ani mai mare decat mine. Si am cautat pe internet un raspuns la aceeasi intrebare. Si din mai multe foarte stupide, am ales,, cel mai bun raspuns´´ (asa socoteam atunci). Acesta zicea sa ii spun pe mess apoi sa ies rapid si sa vad daca peste 1 ora ea mi-a scris ceva. Cateva saptamani nu am putut de timiditate sa dau ochii cu ea. Problema era ca fratele ei este cu mine in clasa. Acesta si cu cativa colegi stiau de aceasta chestie si s-au gandit ei intr-o zi, sa faca in asa fel incat sa ma intalnesc cu ea pe strada. Problema este ca acum dupa ce a aflat este mult mai rece cu mine, inainte eara foarte glumeata, mai ieseam cu ea pe afaara... dar de atunci intre noi nu au mai existat decat cuvintele,,buna!´´,,,cf?´´,,, bine, tu?´´,, pa´´. Si tot pe net am gasit ca daca nu ii voi spune o voi pierde...dar sa stii ca asa nu am castigat nimic. Sa stii ca eu regret foarte mult ce am facut atunci. Sa stii ca nu vreau sa regreti cum regret eu. Asa ca bune in balanta si cantareste daca se merita sau nu! SUCCES!
Justme99 întreabă: