Daca baiatul nu place fata din start, este neinteresat. Mai bine ai face tu primul pas, ca sa-i atragi atentia, si lucrurile se pot schimba.Ii spui la scoala intr-o pauza. il chemi la chiosc. pe coridor, oriunde, trebuie sa-l gasesti o data liber.
Faza e ca trebuie sa ai ceva care sa-l fascineze. daca nu. dispare tot :O
In primul rand el nu poate sa faca primul pas daca nu stie ca tu il placi fa ce iti scriu mai jos iti spun ca va merge (eu asa am facut)
Ai nevoie de:
-o bucata de carton roz de marime A4,
-linie,
-foarfeca,
-o bucata de material rosu de 15 cm pe 11 cm,
-lipici,
-pix sau creion,
1.Pliaza cartonul in doua. Taie de-a lungu indoiturii, ca sa obtii doua bucati.
2. Ia una dintre bucati si pliaz-o din nou si tai-o in doua.
3.Acopera cu lipici o parte a uneia dintre bucatile mai mici de carton.
4.Lipeste cu grija bucata de material de fata acestui carton si netezeste-o.
5.Intoarce cartonul si deseneaza o inima cat mai mare.
6. Odata ce s-a uscat, decupeaza dupa conturul inimii, asfel incat sa obtii o bucata de carton in forma de inima, acoperit cu material.
7.Ia bucata mai mare de carton si pliaz-o in doua (foloseste linia pentru a mindoi drept). Aceasta va fi baza felicitarii.
8.Intoarce inima rosie, asfel incat fata de material ca fie in jos.Acopera cu lipici marginile inimii, pana in partea de sus. Cele doua doua semi cercuri nu trebuie sa fie date cu lipici.
9.Intoarce inima si preseaz-o cu grija pe fata felicitarii.Las-o sa se usuce.
10.Cand lipiciul s-a uscat, pune in buzunarul pe care l-ai facut in partea de sus a inimii un indiciu privind identitatea ta -o poza cu tine sau un mesaj secret.detaliile pe care le vei dezvalui depind de cat de usor vrei ca cel de care iti place sa afle cine esti...
11.In auntru felicitarii scrii ceva siropos de ex:
Si totusi există iubire
Si totusi există blestem
Dau lumii, dau lumii de stire
Iubesc, am curaj si mă tem.
Sau,
Cand ai sa-mi iesi in cale iar
Sa nu-mi spui nici o vorba, doar
sa te apropii-ncet, tacut
sa regasim intr-un sarut.
Funda?
justifyme întreabă: