| Anelisee30 a întrebat:

Multi au ras de mine ca am 18 ani si am avut doar un singur iubit si inca sunt virgina. Nu ma simt prost pentru asta dar ma simt aiurea cand aud mereu asta.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ajungi sa ai 10 iubiti pana la 18 ani, esti deja curva, asa ca, mai bine ramai inocenta pana la 18, decat sa rada tot satul, ca esti curva.
Nu cred ca a ras nimeni, cred ca au vorbit din invidie sau prostie, ca sa nu adoarma.
ca nu-i mare sfaraiala sa-ti faci un iubit, baiul este sa fii cerebrala si sa alegi unul care sa te merite si sa te iubeasca si el in aceeasi masura.
Deci, cantitatea nu conteaza, ca-s ca muraturile!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intrebarea care e? daca bagi in seama toata lumea asta e, rad toate de tine si prosti, ca un om normal la cap nu ar rade de tine, bravo tie

| Freya1 a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti prost, e chiar bine.
De acum in colo vei avea ocazia sa cunosti baieti si sa iti faci relatii serioasa.

| Caterinkaaaa a răspuns:

Si sa fii curva crezi ca e m-ai bine?
Nu m-ai bine inveți ceva, faci o facultate si o sa-ti gasesti un prinț cu un cal mare (alb s-au nebru).

| Andra1708 a răspuns:

Respect! Fa pasul acesta cu un baiat care te apreciaza si respecta, cu un baiat pe care il iubesti si esti sigura ca si el te iubeste. Il vei tine minte toata viata in schimb pe cei care rad de tine ii vei uita candva. Cand iti mai spune cineva chestii de genul spune i doar atat "Sunt virgina pentru ca ma respect si nu o pot face cu oricine, am avut un singur prieten pentru ca din nou ma respect si nu pot sta cu orice jerpelit"