Orice dar nu sta in casa pe cs ca asta nu te va ajuta. Iesi afara si cand vezi o fata de care iti place si chiar vrei sa fie prietena ta te aproprii de ea, te imprietenesti mai bine zici si dupa aia o chemi la un suc si mai vorbiti si dupa ii zici ce simti pentru ea. Corect? Sincer si eu sunt la fel.
Stai sa-mi fac o lista pe care sa ti-o zic, poti sa incepi cu afisul lui paris hilton, continui cu o papusa gen rihana si apoi TE TREZESTI fraiere SI MERGI PE_AFARA. poate iti suride si tie norocul
Invata sa articulezi cuvinte. O sa mearga, iti zic eu. Fetelor le plac tipii inteligenti.;-)
Sunt atat de multe variante! prima, si probabil cea mai potrivita pentru tine e sa o cauti pe google. apoi poate gasesti de cumparat la magazin cand te trimite mama ta sa iei paine.etc.) sau poti sa iti faci cont pe metin gasesti o tipa acolo va casatoriti in joc si e totu ok !
No,acum fara misto.Trebuie sa iesi pe afara, sa studiezi piata.Pui ochii pe cineva si iti incerci norocul. Daca nu merge nu dispera fete sunt.