@andreea: Cu tot respectul, cu ce parte a corpului gândeşti?
Rockgirl dragă, tocmai pentru că nu faci nimic, eşti neserioasă.
Şi da, eşti cea mai vinovată că ăia să se schimbă total în urma relaţiei cu tine. Una-două ca tine şi uite-aşa mai apare un misogin!
M-am "ars" şi eu o dată cu o optimistă ca tine.
"si de obicei imi e greu pentru ca baietii se ataseaza de mine, iar eu trebuie sa le dau papucii pentru ca nu mai vreau sa fiu cu ei" - Abia aştept să păţeşti şi invers! O meriţi cu vârf şi îndesat!
Meriţi să te paseze băieţii de la unul la altul şi tu să te îndrăgosteşti iar ei să "trebuiască să-ţi dea papucii" aşa... pentru că pot sau pentru că "nu mai vor să fie cu tine".
Dacă nu simţi nimic pentru un băiat, la ce mama naibii mai începi o relaţie? Aşa... ca să aibă cine te plimba de mânuţă şi să-ţi cumpere chestii?!
Superficialele ca tine strică "firma" şi ne fac pe noi bărbaţii să vă detestăm visceral!
Totală lipsă de respect pentru tine!
Ii schimbi in ce sens? In bine...in rau, sau te referi la faptul ca ei se indragostesc de tine?!
Daca te sperii atunci cand cineva tine la tine te sfatuiesc sa nu mai incepi relatii doar de dragul de a avea una, ca nu e frumos sa iti bati joc de cineva chiar si pe jumatate vinovata!
Cat despre schimbatul lor sau nu...nu mai e problema ta! Si asa cred ca i-ai lecuit de dragoste si o sa-si bata si ei joc mai departe de altele!
Tu esti exemplul clar cand fetele se plang ca baietii sunt neseriosi, cu simpla diferenta ca nu esti baiat!
Cand o sa ti la un baiat atunci cauta sa ai o relatie cu el!
I'mPerfect(a) are dreptate. Ei tin la tine, tu nu tii la ei. Inainte sa ii schimbi pe ei, schimba ceva la tine.
Tu esti aia superficiala, baietii nu au nici o vina. Nu trebuie sa le faci lor nimic, ci tie.
Kongeriket@ +1
La pariu ca peste ceva timp o sa vii sa intrebi de ce nu gasesti un baiat serios.
Ehh.nu stiu.. tu nu esti de vina cu nimic.
nu prea ai ce sa faci in privinta asta
o sa te uite ei stai linistita
pana la urma asta-i viata.cu bune si cu rele