Incerca. in 2 se trece mai repede peste greutati de una singura nu o sa potiaccepta sa fi cu elsi daca nu iti convine sau daca chiar nu poti sugereaza'i sa luati o pauza pana te gandesti tu mai bine
Bună.
Ieşi cu el, vezi cum gândeşte şi timpul le rezolvă pe toate.
Pa, pa.
Nu te angrena într-o relaţie.
E trist dacă după 5 luni încă nu ţi-ai pus ordine în sentimente.
Înseamnă că mai trebuie să stai singură o perioadă.
Nu e corect faţă de el şi nici faţă de tine să te angrenezi într-o relaţie în care la început nu vrei să investeşti "pe sistemul: lasă că POATE investeşti mai încolo".
Cu cât ai să tratezi bărbaţii aşa, cu atât or să te trateze şi ei pe tine aşa.
Mai bine stai cuminte!
Nu cred ca e corect sa te antrenezi intr-o relatie in care tu nu pui suflet!
Eu zic sa mai astepti pana vei fi pregatita!
Spune-i ca inca nu vrei o relatie si ca vrei sa va cunoasteti mai bine inainte de a incepe ceva!
Exact asa am patit si eu. Decizia mea a fost sa ma combin cu acest baiat, in ciuda faptului ca inima apartinea altuia. Totul s-a terminat cam cum era de asteptat din partea mea. M-am despartit dupa vreo 2 zile de baiatul cu care m`am combinat pentru ca mi-am dat seama ca nu puteam sa am o relate. El deja era gelos si se astepta / vroia ca eu sa fac ce doreste el . Mi s-a parut prea mult din prima, si pur si simplu nu imi convinea. Sa Incerca cineva sa faca ce vrea cu mine nu suport, de aceea l-am ocolit cat am putut.
In cele din urma nu a durat mult, dar macar stiu ca am incercat . Perioasa cu baiatul ala a fost una sacaitoare M`am gandit ca trebuie sa raman singura ca sa imi pun gandurile in ordine si sa ma gandesc la ceea ce vreau.
Da, da-i o sansa acestui baiat, deschide-ti inima si spre altcineva. Cine stie ce poti descoperi