| blackandpurple a întrebat:

Multumesc anticipat daca va luati din timp sa cititi asta.Am un prieten de 3 ani, o perioada lunga avand in vedere ca avem doar 16 ani. Am fost in aceeasi clasa in gimnaziu si ne stim de la gradinita. Inca din clasa a6a el imi spunea ca ma iubeste. A plans de multe ori doar pentru ca credea ca exista o posibilitate sa plac pe altcineva. Acum un an,la examene el a luat destul de putin la romana,parintii lui luand decizia de a il inscrie cumva pe nedrept la o clasa de profil intensiv informatica,unde desi se intelegea cu colegii, nu putea invata si nu ii placeau profesorii. Eu i.am spus atunci ca cel mai bine ar fi sa vina in liceu cu mine(unul la fel de bun) in clasa mea (eu fiind tot la mate info dar intensiv engleza,el stiind bine engleza). El este o tipologie de om nu prea intalnita,foarte sincer,extrovert si caruia nu ii pasa cum arata in ochii celorlalti. Deseori da impresia ca e ciudat si mai prost decat este de fapt. Eu sunt intr-un fel opusul,sufar de anxietate sociala, imi e rusine sa fac multe lucruri si parerea celorlalti e mai mult decat importanta pentru mine. Din cauza asta i.am impus multe lucruri si ceva ma face sa ma comport urat cu el in public,mai ales la scoala. El este totusi,spune el,inca foarte indragostit de mine,pare a fi sigur ca ne vom casatori, in timp ce eu nu sunt asa sigura. Acum i.am spus sa luam o pauza si a acceptat,insa a spus ca plange zilnic. Avand in vedere ca nu sunt foarte sigura ca il iubesc,dar tin la el,ar trebui sa mai astept pana sa iau o decizie? Si daca as vrea sa ne despartim, cum sa fac asta? Acum e si mai greu pentru ca ne-am vedea zilnic inca 3 ani....Multumesc mult daca ati citit, orice sfat e bine primit.

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti tanara, trebuie sa te distrezi maxim nu sa te inhami la relatii serioase ca ai sa ajungi in depresie. nu mai tine asa mult cont de parerea celorlalti vei avea f mult de pierdut, viata e scurta profita maxim de ea

| neutrino a răspuns:

Lasa-l sa planga, asa plang si bebelusii si dupa un timp le trece.

| NH4OH a răspuns:

Salut.
Păi, dacă ar fi să o luăm așa. a făcut sacrificii și probabil s-a și certat cu părinții acasă doar pentru a ajunge în clasă cu tine. Băiatul pare a fi cu capul pe umeri, ce rar mai găsești în zilele de astăzi. Dacă te-ai fixat în ultimii 3 ani pe el și relația voastră, înseamnă că nu știi cum sunt ceilalți ( în legătură cu relațiile ) și te rog să nu faci greșeala de a crede în povești. Eu îți sugerez, ca dacă tu îl iubești și ții la el cum pretinzi, să i te dedici lui și să vă învățați unu pe celălalt, dacă ați spus că sunteți diferiți. Fii cu el dacă asta simți și nu te lăsa pradă pentru restul. Ai spus că ție îți pasă părerea celor din jur. Nu asculta pe fetele invidioase ce-ți spun să-l lași. Ești cu el de 3 ani, realizează asta. Eu mi-aș dori să fiu în locul tău, să am pe cineva în care să am încredere.
Bafă.
Fundă?

| nuvreausamaafisez a răspuns:

Nu are rost sa tragi de relatie daca simti ca nu mai poti sau nu mai are rost! La binele tau nu te gandesti? lasa l sa planga, intr o zi ii va trece. crede ma ca daca te impaci cu el de mila va simtii. deci in ambele situatii cineva are de suferit.iar acel cineva este el! Aveti 16 ani pana la. urmalaughing))... daca de la 16 ani nu mai sunteti compatibili crezi ca la 18-20 cand are el filme de casatorie, o sa se schimbe ceva?laughing)ba dimpotriva! Iti strici toata adolescenta alaturi de o.persoana pe care NU O IUBESTI! pentru ca se vede ca nu o iubesti. Ce simti tu e doar sentimentul de acomodare alaturi de persoana sa. Toate au un sfarsit mai devreme sau mai tarziu, sunt putine relatii care incep de mici copii si ajung bine. Cu timpul, cu varsta oamenii se schimba. Rare cazuri in care ei cresc si se dezvolta impreuna ramanand una si aceiasi persoana happyadica ramanand compatibili.