| Helpmeeveryday a întrebat:

Multumesc anticipat!:*:*

3 răspunsuri:
| Bubuuuu a răspuns:

Visele = imaginatia ta. Poate si tu esti stresata din cauza diferentei de varsta. Daca nu esti sigura de relatia ta cu acest tip mai mare decat tine.mai degraba te desparti.Si visul acela in care ai fost inselata, iar apoi chiar asa s-a intamplat este, posibil, o pura coincidenta. De acum incolo tu o sa stai stresata ca tot ce visezi se va adeveri?! prostii oh go on. Stai calma :*:*:*:*:

| secsilicioasa a răspuns:

Stiu exact prin ce treci exact acceaasi spaima am trait-o si eu.Si sa iti spun sincer instinctul meu nu m-a inselat niciodata! Eu am avut mereu vise cum ca ma insela (si eram cu el de 5 ani si in astia 5 ani m-a mintit si m-a inselat mereu)dar in fine mereu mi-am ascultat instinctul si bine am facut! Deci sunt mari sanse sa fie adevarat asa ca nu-i spune nimic despre faptul ca l-ai banui si nici nu ii da de inteles si urmareste-l cu atentie cum se comporta pentru ca comportamentul il va trada.Deci fii gata sa te astepti la ce e mai rau ...sau poate ca va fi ceva trecator >:* Fii strong!

| Ale_1302 a răspuns:

Ahh.stiu foarte bine cum e.dar pana la urma sunt doar vise.Si eu am visat ca o sa plec la mare si dimineata cand m-am trezit mi-a zis mama ca mergem la mare.:-p E.Coincidentabig grin

Întrebări similare