Pai facultatea ta nu ar trebui sa fie o problema pentru ca in astia patru ani tu o sa vii si pe acasa nu o sa stai numai in acel oras... iar cat descpre posibilitatea de a gasi un baiat de varsta ta pentru tine nu e o problema asta inseamna ca nu el era acel print pe cal alb cu care vei ramane toata viata
Eu spun ca e prea devreme pentru o eventuala casatorie anii astia nu o sa ii mai ai niciodata si cat despre a renunta la facultate pentru un barbat...nu merita oricat de mult te`ar iubi.Trebuie sa iti construiesti singura un viitor, nu trebuie sa depinzi de nimeni
Oricum succes in orice decizie ai lua :*
Este bine ca neai ascultat parerile :* te pup si bine ca tiai facut un vitor nut face griji laa facultate vei gasi un baiat care it v-a pica cu tronc si poate si el te va placea eu tot te pu :*:*:* p sper sa ai o viata frumoasa
Nu cred ca e o problema de interes, intrebarea e daca el te-ar mai fi placut pe tine daca aveai virsta lui, sau erai cu 19 ani mai batrina. deci nu cred ca tu esti problema, tu n-ai experienta, dar el e posibil sa fie interesat tocmai de acest grup de fete, foarte tinere si fara experienta, iar cind vei fi 19 isi alege iar una de 17.