| FLAViЯ a întrebat:

Multumesc de sfat! sunteti foarte amabili!

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fata draga. tu ai gandit bine ceea ce ai scris aici?! Si, mai ales, ai recitit inainte de a posta?!

Ce fel de educatie ai primit tu referitor la relatii si "atingeri", din moment ce spui ca dupa un an, "va simtiti foarte liberi" - OARE?! - incat tu sa "tresari" si sa-l intrebi "cum de si-a permis" asa ceva?!

Ai cumva 12-14 ani, de nu ti-ai dat seama cat l-ai ranit?, ca sa nu zic jignit?! Tu chiar nu ai citit nici o carte despre relatiile dintre cele 2 sexe, sau nu ai auzit nici de Petting?! Nuuuu, tu ti-ai permis sa te "superi foarte tare" de parca ai fi Printesa Unica a Florii de Lotus! Tu esti cea vinovata!, nu el! Pune mana si citeste si cultiva-te, pana nu e prea tarziu!
De fapt, sincer nici nu m-as mira daca te-ar parasi! Sa nu stii tu ce importanti sunt sanii pentru sexul opus?!

Ia Biblia macar!, si citeste "Cantarea Cantarilor!". Poate te trezesti! Success!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai baiatu` s`a lasat dus de val, acum pana la urma urmei nu`i asa grav. Probabil esti virgina, si te`ai speriat putin. Nu`i mai permite, daca nu-l lasi sa continue... ii faci cumva "rau"laughing. Dar daca sunteti de un an impreuna deja, cred ca ar putea sa avanseze, si nu e mare lucru ce-a facut, acum depinde si ce varsta aveti, in principal tu.

Multa bafta`!:*:*:*

| Piticaaa a răspuns:

Eu cred ca veti putea trece peste daca el chiar tine la tine. Si da, a fost un moment de slabiciune. Dupa un an de zile te astepti sa mai isi poata tine pantalonii pe el?

| monyk a răspuns:

Buna, draga mea, dupa un an de zile eu cred ca tu exagerezi, pentru.ca nu ti-a facut nimic grav, altii ajungeau la alte intmitati, nu stiu ce varsta ai, dar esti cam imatura din cate observ.
E normal sa te atinga, sa te sarute si nu ar trebui sa te superi pe el pentru.asta. Nu e normal sa te superi, cred ca el e in masura sa se supere si mi se pare deplasat ca ti-a cerut scuze; De ce sa fie vionvat? Sunteti impreuna, va iubiti, nu?! DAca e asa, atunci normal ca te doreste si e ciudat comportamentul tau.
Ce e asa grav in ceea ce a facut el? Pai, nu are nimic daca ii permiti sa te atinga, odata ce sunteti un cuplu...sau cel putin asa spui tu, dar dupa cum te porti tu, se pare ca cu tine ii va fi greuhee hee.

| Lexy ♥ a răspuns:

Sincer? M-ai lasat fara cuvinte straight face

| tas3linh0 a răspuns:

Sunt de acord cu psihosex adica dupa 1 an sa nu il lasi sa faca chestia asta, de parca te-ar fi mancat daca va iubiti iti dai seama ca ii trebuie si lui mai mult. nu ma refer la sex daca tu nu doresti asta."Atingel" si tu si sunteti chit xD (doar glumeam)

| lawblondy a răspuns:

E ceva normal...ar trebuie sa te obisnuiesti...adica stii e chiar placut sa simti astfel de atingerilaughing eu asa zicbig grin decat deloc. e prea sechappy

| Zenithf a răspuns:

Ce fel de iubiti sunteti voi? laughing
Pai, eu cred ca este foarte normal sa te atinga, chiar si...
Doar daca nu sunteti copii, si atunci doar va jucati "de-a iubitii"?
Serios, ce varsta aveti voi, de va jucati jocuri din astea periculoase? Raspunsul ce l-am putea noi da difera drastic in functie de asta. thinking
Auzi tu, cum si-o permis sa o prinda de un san, ca abia o trecut un an, derbedeul! rolling on the floor
Sau daca... nu stiu, religia? Pai atunci cat vrei sa stai cu cineva asa, pe uscat? Marita-te cu el si faceti apoi toate nebuniile.
Doamne, nu stiu cu cine vorbesc asa ca nu stiu ce sa raspund. straight face

Poate, sa te lamuresc de GRAVITATEA a ceea ce a facut el, iti pot spune ce am facut eu cu o fata, la a 2-a intalnire? Pai, i-am bagat mana sub bluzita si am prinso de tata... E GRAV! thinking
Da, dar eu aveam 25-26 ani pe atunci, nu eram copii...
No bine, ia completeaza tu cu alte date, sa ne lamurim despre ce este vorba, desi pot sa-ti spun de pe acum, oricat se ascund oamenii dupa deget, lucrurile astea se intampla cam peste tot intre tineri, si inainte de casatorie!

| FLAViЯ explică:

Oameni buni...nu sariti pe mine asa...eu am 15 ani si din cauza asta mi se pare anormal

| ada_8083 a răspuns:

straight face la 15 aniistraight face faci asa lol