| marrina a întrebat:

Multumesc, fetele! dar este, ca eu mi-am facut 2 teste de sarcina, mi-au iesit, amundoua pozitive ...sunt asa de fericita... dar cred, si ca imi va veni ciclul zilele astea. Ar trebui sa merg la un medic oricum, sau imi vine ciclul peste sarcina si...(...) nu stiu?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi neparat la doctor. E hemoragie pe sarcina, nu ciclu. Daca ai doua teste de sarcina pozitive si pierzi sange, du-te acum intr-un serviciu de urgenta. Nu amana nici o ora.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi neparat la doctor. E hemoragie pe sarcina, nu ciclu. Daca ai doua teste de sarcina pozitive si pierzi sange, du-te acum intr-un serviciu de urgenta. Nu amana nici o ora.

daniela
| daniela a răspuns:

Fuguta la doctor e mai sigur si mai corect. Iti tin pumnii sa fie o sarcina si daca e iti doresc sarcina usoara si copil sanatos.

| Chocolate a răspuns:

Draga Wendy... ce treaba ai tu cu gramatica ei? mai bine nu te-ai baga asa in seama

| wendy a răspuns:

In primul rand se spune "multumesc fetelor!" nu fetele... apoi e "amandoua" nu "amundoua", nu se pune virgula inainte de sau, nici dupa mi-au iesit (ai despartit prin virgula partile predicatului.)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai draga ce destepte se cred unele...conteaza chiar atat de mult cum o scris? draga "wendy" da-mi voie sa-ti spun ceva...esti degeaba in viata. iar tu marrina ai grija de tine si cum au zis si alte fete...mergi la doctor sa te asiguri k esti bine...si tu si bebele:X

| gabitza_29 a răspuns:

Ce frumos, un copil, e cel mai de pret lucru, fugi la doctor, dar daca ai facut testele sa stii ca ele nu mint.Eu tot prin test am aflat ca sunt insarcinata, si acum il mai pastrez dupa 5 ani, felicitari, ai grija de tine si de bebelul tau.