| Tzitzi a întrebat:

Multumesc pentru raspunsuri...
Faza tare e ca mie mi. e tare frica pentru.ca ai mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala.
Oricum nu am stari de voma ameteli greturi s.au orice altceva care sa dea impresia ca sunt insarcinata. Pur si simplu imi este frica...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai esti? Daca ai respectat masurile de protectie, n-ai de ce sa-ti fie teama, daca nu ma inscriu in subiect este vina ta pentru ca nu stiu despre ce este vorba. Trebuia sa pui intrebarea completa.

| deeea28 a răspuns:

Sunt femei care nu au simptome pana se trezesc ca le creste burta prea mult. Sunt femei care le vine ciclul peste, deci nu e regula. Daca ai folosit prezervativ si eventual nici nu s-a rupt, atunci nu ai de ce sa te temi. Dar daca nu ai folosit nimic si esti banuitoare, fa-ti un test de sarcina. Daca nu ai bani, spune-le alor tai ca ai nevoie de ei sa-ti iei ceva la scoala, nu stiu. Oricum, nu-ti face un obicei in a nu folosi prezervativ, cu el scapi si de stres si sigur nu ramai insarcinata si nu te trezesti nici cu cine stie ce boala.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu conteaza daca stiu ai tai sau nu. Important e sa te duci la ginecolog la 2-3 saptamani de la inceperea vietii sexuale si apoi regulat la 6 sau 12 luni, in functie de varsta ta. Asta este absolut crucial pentru sanatatea ta si fa-o neintarziat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un test de sarcină și vezi rezultatul.
Să înțeleg că ești gravidă sau te aștepți la asta?
Pa, pa.

| NYC a răspuns:

Simptomele nu apar imediat... apar la cateva saptamani