Buna
prietenul la nevoie se cunoaste. zice o vorba veche..asa ca nu ezita si aplica aceasta zicala..asta in caz ca o consideri prietena ta, daca nu..nu te lega la cap fara sa te doara.
O zi buna
Daca o consideri cu adevarat prietena,ii vei spune adevarul.
Oricat de dureros va fi si oricat de mult o va deranja ca ai mintit-o,va intelege la un moment dat,asta daca intr-adevar tine la tine. Spune-i ca nu ai facut-o cu rea intentie,ca l-ai placut si te-ai lasat dusa de val.
Pe urma, spune-i ce ai auzit, ce banuiesti si roag-o sa aiba grija.
Baietii care fac asta si mint cu atata nesimtire, nu au intentii bune.
Datoria ta de prietena este de a-i spune adevarul, de a avea 'grija' de ea intr-o oarecare masura.
Daca ar fi in situatia ta, crezi ca ti-ar spune adevarul?
..firar ce m-ai pacalit cu faza de inceput a trebuit sa citesc tot
Da, deci nu te baga, prietena sau nu in relatii sunt doi se inseala se cearta treaba lor..sufera treaba lor.s-ar putea dupa sa fii judecata..si nu e normal sa te bagi din punctul meu de vedere.am mai avut si eu parte de astfel de chestii cand prietena se tot baga si era agasant pentru amandoi..stai unde esti ca stai bine!
E mai grav daca prietena ta afla de la el personal ca a stat si cu tine si cu ea si cu asa zisa iubita cu care e la momentul actual,chiar daca iti vei pierde prietenia cu ea,fii curajoasa si spune-i adevarul, spune-i ce stii chiar daca e vorba si de o banuiala, pentru ca se va afla la un moment dat oricum, nu stiu daca te va ierta tinand cont ca ai te intalneai cu el pe ascuns, dar nici pe baiatul asta nu trebuie sa il lasati sa jongleze cu sentimentele voastre.Bafta!
Pai tipul umbla dupa 3 fete deodata, daca s-ar combina cu prietena ta, nu crezi ca ar face-o sa sufere? Cat de serios crezi ca poate fi baiatul asta?
Serios, spune-i prietenei tale ceea ce crezi, ca este un afemeiat si ca nu o merita. N-are rost sa-si faca iluzii ca vor fi impreuna pentru ca va ajunge sa sufere, nimic mai mult, iar tu din moment ce ii esti prietena, nu-ti doresti asta, evident.
Problema poate fi daca prietena ta va intelege acest lucru sau nu, e posibil sa nu te asculte pentru ca este mult prea indragostita si nu poate vedea adevarul. Sau poate ca nu vrea sa-l vada.
Oricum, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face, este sa ii spui, pentru ca nu e in regula ceea ce face tipul acesta.
Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ca ai o banuiala, ca nu esti sigura si sa ii explici exact cum sta treaba, de ce ai inceput sa ai aceste banuieli, de la cine ai aflat. Daca tii intr-adevar la prietenia voastra ar trebui sa ii spui pentru ca situatia asta nu are cum sa se termine cu bine si daca va afla ca tu stiai ca el are prietena(sau ca banuiai)va fi mult mai urata situatia
HappynewCenusa întreabă: