| geogi a întrebat:

Multumesc tuturor celor care au raspuns la intrebarea mea anterioara, nu o sa il sun vreau sa ii trimit un sms in care sa ii spun ca nu is bataia lui de joc si ca nu poate sa ma sune cand are el chef si sa vb urat cu mine da nu stiu cum sa formulez ma puteti ajuta ceva prin care sa isi deea seama ca nu mai imi pasa...

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar să îţi vezi tu de treaba ta şi să-l tratezi fix cu indiferenţă nu se poate?
Dacă te va suna îi spui scurt şi răspicat: pentru tine m-am născut mâine şi am murit ieri, asta să vadă că şi tu cunoşti jocuri de cuvinte cu înţeles pentru cei care nu ştiu să aprecieze!
Pa, pa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Serios chiar vrei să faci asta? I-ai trimis deja un mesaj în care i-ai spus că-l urăşti, da? De ce îi acorzi atenţie? Arăţi a om frustrat în ochi lui şi nu merită să faci asta. Lasă-l în pace ţi-a spus că numai vrea să aibă nicio legătură cu tine indirect. Dăndu-i acel mesaj îi demonstrezi că eşti ceea ce tu vrei să-i comunici că nu eşti. Dacă vrei să-şi dea seama că nu-ţi pasă nu-l mai căuta. Ignoranţa e cea mai bună. Gândeşte-te de două ori. Baftă!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu avea sens să-i trmiţi mesaj, indiferenţa doare mai tare, dar acum tu ştii!

| geogi explică:

Iam trimis deja un sms in care i-am spus ca nu mai inseamna nimic pentru mine datorita feptelor lui si datorita felului in care sa comportat cu mine si ca sa nu ma mai caute ca mi-am gasit pe cineva care ma merita si stie sa ma aprecieze... ceea ce ii adevarat da mi-a luat timp sa imi dau seama ce baiat am langa mine