Am recitit acum intrebarile tale. la un moment dat ziceai ca esti insarcinata. Acum zici ca nu esti...
Inteleg ca pana la urma nu esti. Nu are de ce sa-ti fie frica sa te duci la medic. Oricea ai afla este tratabil. daca esti foarte tanara, probabil ca nu e nimic grav. Orice ai avea, insa, se ageaveaza daca nu te duci la medic si nu te tratezi. Curaj, vei vedea ca problemele tale se vor rezolva.
Mergi la un ginecolog! Daca nu mergi acum mai tarziu tot te vei duce!
Mai bine mergi acum decat sa mergi mai tarziu si sa aflii ca ai vreo boala care nu se poate trata! eu iti urez noroc si vreau din toata inima mea de printzessa sa nu fie ceva grav:-)!
Invinge-ti teama! E pentru binele tau!
Pupici!
Koletik, asa stii tu ca se manifesta sida, prin lipsa ciclului? Inseamna ca tu ai sida de mult. Ar fi bine sa mergi la medic anemona pentru ca s-ar putea sa ai ceva hormonal lipsa ciclului este un simptom care poate ascunde boli destul de grave, dar nu te speria nu chiar mortale. Mergi la medicu de familie si iti va da trimitere, nu te va costa nimic si daca nu iti va veni ciclu mai mult timp tot acolo ajungi. Am inteles ca esti destul de slaba si este alarmant ceea ce ti se intampla. Asteptam vesti si multa sanatate.
anemona, fa-ti un pic de curaj, e important pentru ca e vorba despre tine nu despre o carte, acum serios: daca nu ai curaj sa mergi singura, convinge o prietena sa vina cu tine! mai intai de vizita la ginecolog mergi la medicul de familie sa vezi ce spune! hai, maine sa ne scrii ca ai facut un pas curajos!
Draga mea, poate ca ai suferit o depresie sau poate ca s-a schimbat ceva in viata ta, sau poate ai o simpla dereglare si oricum tot la medic trebuie sa ajungi -neaparat; te rog fa-o, caci orice intarzire este in defavoarea ta si a organismului tau. De ce iti este teama sa mergi la medic? el este singurul in masura sa iti dea sfaturile cele mai bune, sa iti faca un consult si analize de laborator. Nici nu sti ce mult conteaza sa mergi la timp sa nu se iveasca alte complicatii. Te rog mult, fa-o cat de repede poti; multa sanatate, Lucien.