| marinela_8529 a întrebat:

Multumesc tuturor pentru opinile de la intrebarea anterioara, insa am nevoie de o scuza practica! Cu vorbe nu rezolv nimic! Nici nu mai stiu ce sa inventez sa nu mai intretin relati sexuale cu el! ajutati-ma! peste putin timp va veni acasa si iar va abuza! va rogg.
pe. s elasexygagicuta scuteste-ma de idioteniile tale! nu am nevoie de fanteziile tale stupide!

Răspuns Câştigător
| Eufourikul a răspuns:

Voi nu ati inteles nimic din povestea asta! ea nu il iubeste este fortata de varul ei sa intretina relatii sexuale...mai clar e ceva gen viol ma intelegeti acum?

8 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Deci daca nu mai vrei sa faci sex cu el inseamna ca nu il mai iubesti sau tii la el(parerea mea).si daca e asa mai bine las-o balta.Pentru mine sexul joaca un rol destul de important intr-o reletie.Nu cumva nu te face sa te simti bine cand faceti sex? scuze dar nu stiu inrebarea anterioarasad daca il iubesti si vreti sa mai fiti impreuna atunci nu ai cum sa il eviti in continuare,pana la urma isi va gasi pe cineva, nu crezi? am si eu momente cand ma satur dar decat sa il stiu cu alta mai bine ii stau eulaughing
Acum depinde de cate ori vrea sa o faceti daca ii vreun dependent atunci esti nefericita, deoarece chiar avem momente foarte multe cand nu vrem sa facem sex noi fetele.Incearca sa discuti cu el despre ce ai vrea si tu, in relatia asta sunteti doi asa ca conteaza ce spuneti doar voiwinking

| maradi3 a răspuns:

Zi-i ca te-ai indragostit de o fata care face karate! Si care nu suporta sa te stie a alcuiva mai ales de sex masculin!happy

| Zuzu6235 a răspuns:

Iesi din casa.acum in sec asta. fugi la politie. asta se num abuz asupra minorilor. sex cu minori, violenta domestica si corupere. (cel putin). nu mai sta. tie iti faci rau. apropo, daca e pusa la misto intrebarea sa iti fie rusine.

Răspuns utilizator avertizat
| lola9965 a răspuns:

Fugiii de acasa, la alte rude pe care le mai ai...salveazati veata si sanatatea copilule.

| FesCuDungi a răspuns:

Cel mai bine vorbeste cu parintii tai despre ceea ce ti se intampla! am vazut si celelalte intrebari, nu o duci prea bine cu varul tau! incuie usa la camera, fa orice numa sa scapi de el!

| TwiX0r a răspuns:

Du-te la politie, e spre binele tau happy

| kolcov a răspuns:

Spune-i ca o are mica si nu poate sa te satisfaca laughing