Parerea mea e ca nu e bine sa faci cum spune mara19, caci daca e o fire orgolioasa, atunci el nu te va cauta cu siguranta chiar daca te iubeste. Din contra va incerca sa te faca geloasa, sa vezi ce ai "pierdut". Sfatul meu este sa insisti, sa-i arati ca-ti pare rau ca ai gresit, si ca nu-l vrei decat pe el, a-i va place ideea asta.Bineinteles asta doar daca este cum ti-am spus o fire orgolioasa(cred ca-l cunosti destul de bine)daca nu e asa atunci fa-i tu inversul arata-i ce a "pierdut" dar fa-o subtil, nu sa-l faci sa te urasca sa creda despre tine ca esti o "parasuta"si ca a facut bine nu ti-a dat a doua sansa.bafta!
Si eu m-am despartit recent de prietenul meu.la noi a fost diferit adica nu-i faceam crize de gelozie, nu-l criticam doar ca la un moment dat l-am mintit si si-a mierdut increderea in mine.Nici fostul meu prieten nu imi spunea mereu ca ma iubeste, dar daca nu o spunea nu inseamna ca nu o simnte.Si acum a incercat sa se tina tare, sa para ca pe el nu-l afecteaza e baiat.Intrebarea la care refuza sa raspunda e una logica.Nu poate uita un an in cateva zile, si chiar daca ti-ar fi zis ca nu ar fi mintit.Eu zic sa ii arati ca te-ai schimbat, sa fi cum erai la inceput, cand s-a indragostit de tine.Nu-l mai critica cu nimic, fi ceea ce erai candva, apoi arata-i cat de raw iti pare, cat il iubesti si cat de mult ti-l doresti inapoi.Important e sa NU CEDEZI, chiar daca ti-a zis ca nu mai exista sanse, cat timp te iubeste, exista.Bafta.