| MissDelevingne a întrebat:

My first question here... Mai exista si barbati care sa iubeasca o femeie cu adevarat si care sa se lupte pentru ea?
Sunt rari aceia care se comporta ca la carte cand vor sa cucereasca pe cineva? laughing
Ce credeti voi: numai cei cu bani pot fi capabili de romantism?

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, multi barbati, dar o fac numai pentru femeia care le merita afectiunea. Sunt foarte multi cei care se comporta minunat cand vor sa cucereasca femeia potrivita. Cei cu bani sunt foarte adesea putin inclinati spre romantism, mai degraba cei tineri si saraci sunt romantici

| anonimul a răspuns:

Mai exista...eu momentan sunt singurul care il cunosclaughing.sau cel putin am fost.pt ca am ajuns la concluzia ca e degeaba.nu merita sa lupti pentru cineva pentru ca nu-i vei schimba parerea.
3)eu cred ca e invers.cei cu bani nu mai stiu ce e romantismul

| GirlLăvHell a răspuns:

Exista,sunt specii din astea pe cale de disparitie de fapt...Iar aia cu bani nici atat, cred ca daca au bani pot avea orice isi doresc chiar si iubire...

| RAY a răspuns:

1 da, daca iubesc o femeie sincera
2 cam cum trebuie sa ma comport ca nu stiu, observ multe din voi sunteti nehotarate sau materialiste

3 aia deloc, aia vor sex si atat, pentru ca o casatorie implica multe, fara saraca logic ca vrea casatorie familia lui nu vrea ca o sarantoaca sa puna mana pe avere pe buna dreptate

ps chiar te rog zi-mi

| neutrino a răspuns:

Barbatii mereu vor lupta daca au pentru cine si pentru ce. Daca deja fata face ea primul pas inca de la 13 ani, daca fata i se agata de gat, atunci imi poti explica tu, ca (si) fata, care ar fi motivatia lui de a se lupta?
Romantic poti fi si cu, dar si fara bani. Aunci cand nu ai bani, te limitezi la a visa.

| h3r a răspuns:

Da...și încă îi mai așteptăm...

Și nici pe departe! Romantismul nu stă în puterea baniilor.

| HueyFreeman a răspuns:

Ce inseamna ca la carte dupa tine? Daca este vorba de cliseele alea penibile pe care trebuie sa dau o caruta de bani mai bine ma lipsesc de fete.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Pot fi multi barbati adevarati pe lume. Romantici, luptatori, etc. dar na. daca fetelor le plac baietii "rai", smecherasi cu bani in portofel si nimic in cap.

| TheDifference a răspuns:

Intrebarea e alta, mai exista fete/femei cum vrei sa le spui, care merita sa fie iubite?

Toate se plang ca nu gasesc unu cum trebuie si de fapt nu stiu cum sa sara mai repede dintr-o p*** in alta.

Si cand spui ca "numai cei cu bani pot fi capabili de romantism'', ma face sa cred ca tu asa gandesti. Pentru ca ala vine cu camionu' plin de trandafiri si ti varsa la poarta si iti ia nu stiu ce inel doar ca sa te f*** ti se pare romantic?

| IAR a răspuns:

Exista dar va bateti joc de ei si alegeti tot pe aia rai.

| NoLoveLostNoLoveFound a răspuns:

Din păcate eu sunt un exemplar. In clasa a 10-a de 1 martie am chiulit la a 3a, a4 şi a 5a ora de la şcoală pentru a merge sa ma imprumut de bani de la prieteni pentru ai cumpara fetei pe care o iubeam ca un disperat un martisor de argint. Până la urmă am facut rost de bani şi am alergat repede la un magazin de bijuteri (eu gandindu-ma ca o sa închidă daca nu ma grabesc) cand am ajuns acolo am văzut pe uşa programul şi mi-am dat seama ca inca nu deschisese am mai stat 30 min langa magazin până a venit vanzatoarea am cumparat un martisor de argint şi am plecat la scoala (era a 6a ora) urma sa dam lucrare, am dat lucrare am mazgalit ce ştiam şi eu pe acolo şi mi-am cerut voie sa imi dea drumul cu 10 minute mai devreme pentru ca printesa pe care o iubeam aşa de mult era tot in clasa a 10a dar la alt profil, am plecat de la ora şi i-am dat un mesaj i.am scris ca sa vină in faţa scoli cand termină ora, in fine am mai bantuit 10 minute pe langa şcoală, şi a iesit de la oră. Cand a iesit pe uşa scolii si am văzuto imi tremurau picioarele abia mai respiram m-am dus langa ea si i-am dat martisorul apoi am mai vorbit 2-3 minute apoi am conduso la autobuz pe cea care imi tulbura visele noaptea. A 2a zi am intrat pe facebook sa vad ce mai e si am văzut ca fata pe care o iubeam aşa de mult era intr-o relatie cu un magar nesimtit care nu a stat mai mult de 2 saptamani cu ea. Atunci parca m-a zgariat cineva pe inima.Partea buna era ca am luat 8 in lucrare.
De atunci mi-am dat seama ca nu merita sa imi fac o relatie serioasa, ca trebuie sa imi bat eu joc de ele nu ele de mine pentru ca sunt niste zdr3nt3 pana cand o sa gasesc o fata care imi merita iubirea.
Mai am vreo 2 povesti cand era ziua ei si era sa ma bat cu un tigan pentru ca a vazut ca am plecat sa ii cumpar o bratara.

| melissaandra a răspuns:

Exista un barbat : Robert Pattinson.e Edward din Twilight.el s-a luptat pentru. Bella la propriu sa o salveze de vampiri. big grin. Fundita?

| HueyFreeman a răspuns (pentru melissaandra):

Draga, acela este un film, si foarte prost pe deasupra. Film!= realitate.

| melissaandra a răspuns (pentru HueyFreeman):

Nu discutam cu tine... dar ce poti face daca nu esti educat cum trebuie. rolling on the floor

| HueyFreeman a răspuns (pentru melissaandra):

Asa este, educatia lipseste cu desavarsire. As dori sa te anunt ca aici nu esti "pa mess" unde sa ma injuri ca te "deranjez" cand vorbeai cu altcineva. Esti pe un forum public unde se discuta liber. Daca nu iti place nu citesti.

| melissaandra a răspuns (pentru HueyFreeman):

Daca zici tu... rolling on the floor))

| taximetristul a răspuns:

Dar eu nu am avut bani cand mi-am cucerit iubita, doar credit pe tel.Si am luptat pentru ea pentru ca parintii ei erau impotriva, eram sarac si parlit big grin
Acum suntem impreuna.O iubesc mult.
Lucram amandoi si ne intelegem foarte bine.

| Andreeeaa1999 a răspuns:

Eu cred ca acesti baietii nu mai exista..romantismul s-a dus! 1 din pacate asa au ajuns sa fie baietii ei cred ca pot avea orice fata si sa o cucereasca din 2 cuvinte ..adik gen esti frumoasa.sau din astea...dar baietii s-au schimbat prea mult. daca o sa gasesti un baiat asa cum erau ei...trebuie sa il pretuim.

| R33ves a răspuns:

Ști care e problema? Problema este ca acei băieți se schimba după ce sunt răniți... Nu cei cu bani nu sunt capabili de romantism.