| DiscoBoy a întrebat:

My storysad
eu vorbesc la telefon silnuc cu o fate de app un an de ceva timp am deschis de mai multe ori subiectul "sentimente"
acum ceva timp s-a despartit de prietenul ei in momentele acelea cand a vrut sa se arunce de la etajul 2 am fost langa ea si a trecut peste(e exagerat de mult spus) dupa ceva zile iar au fost impreuna si sunt si in prezent in momentele acelea (cu sinuciderea) i-am recunoscut ca o plac si chestii de genu asta.
am vb cu cea mai buna prietena e ei si ea me-a dat nj sfaturi (cum so o cuceresc) dar eu fiind prea timid. le-am pus in practica putin... azi dimineata (invat depa amiaza) a vb cu prietena ei care se luase de mine ca daca o mai fac sa planga ma distruge laughing [tipa face box dar nu imi este frica de ea cu totate ca nu o cunosc] s-au certat foarte tare eu am auzit discutia iar fata pe care o plac i-a spus celeilalte ca nu are dreptul sa se ia de mine ca nu are dreptul in fine (aici a fost o dovada cea si ea ma place la scoala vorbean noi prin mesaje si am intrebat-o daca e adevarat ce mi-a spus prietena ei aseara( ca ea tine le mine da eu nu imi dau seama) ea a zis ca se abtine eu eram abatut ea m-a rugat insistent sa nu mai fiu asa si i-am pus o conditie sa ini zica raspunsul la intrebarea pusa anterior e min si a zis ca da si ma eu sunt nu stiu cum ca nu am vazut chestia asta si s-a ofticat pe mine rau de tot. timp de 2 ore am implorat-o sa nu mai fie ofticata si intr-un final am reusit ea mi-a spus asta cu 5 minute inainte de terminarea scolii

ce credeti ca ar trebui sa fac tinand cont ca ea e cu tipul acela?

ps. eu am 14 ani si ea la fel (suntem in aceesasi clasa)
tipul are 15
in acele momente eu )

1 răspuns:
| dulcykaLy a răspuns:

Intreab-o daca ar accepta sa fie cu tine,