O discutzie fata-n fata cu ea n-ar strica!
eu una cred ca ea vede ceva frumos in tine,te respecta si te apreciaza foarte mult,te apreciaza ca ai fost langa ea atunci cand ea a avut nevoie,dar sincer nu cred ca te iubeste si ca ar vrea sa fie cu tine.ea il iubeste pe celalalt,mai ales daca a vrut sa s sinucida,dovedeste asta prin faptul ca ink mai este cu el.
vb cu ea,sp c simti pentru ea, daca iti sp ca nu te vede ca un eventual iubit, mai bine gandeste-te la altcineva.nu are rost s-o iubesti, cand ea iubeste p altcineva !
succes!
are 15ani. oau. la cum ai spus-o, parca ar avea 30 si ocupa locul 1 in lista cautatilor de interpol )
trecand peste toate greselile tale, in gandire dar si in scriere, o sa incerc sa-ti dau un sfat sincer : spune-i ca o placi si ca ai vrea sa fiti impreuna => daca ea chiar te place cu adevarat, o sa se desparta de ala si veti putea sa va traiti povestea adolescentina de dragoste ( asta e singurul motiv pentru care nu te taxez pentru greselile tale de pana acum- ca imi plac povestile de dragoste ).
eu cred ca sunteti amandoi micuti si timizi, si tot dansati in jurul celuilalt.incetati asta si discutati fata in fata, nu prin msj, messenger, facebook sau alte metode de socializare. ca in definitiv, o relatie se desfasoara intre 2 persoane, nu 2 calculatoare/telefoane
succes