| DiscoBoy a întrebat:

My story

eu vorbesc la telefon silnuc cu o fate de app un an de ceva timp am deschis de mai multe ori subiectul "sentimente"

acum ceva timp s-a despartit de prietenul ei in momentele acelea cand a vrut sa se arunce de la etajul 2 am fost langa ea si a trecut peste(e exagerat de mult spus) dupa ceva zile iar au fost impreuna si sunt si in prezent in momentele acelea (cu sinuciderea) i-am recunoscut ca o plac si chestii de genu asta.

am vb cu cea mai buna prietena e ei si ea me-a dat nj sfaturi (cum so o cuceresc) dar eu fiind prea timid. le-am pus in practica putin... azi dimineata (invat depa amiaza) a vb cu prietena ei care se luase de mine ca daca o mai fac sa planga ma distruge [tipa face box dar nu imi este frica de ea cu totate ca nu o cunosc] s-au certat foarte tare eu am auzit discutia iar fata pe care o plac i-a spus celeilalte ca nu are dreptul sa se ia de mine ca nu are dreptul in fine (aici a fost o dovada cea si ea ma place la scoala vorbean noi prin mesaje si am intrebat-o daca e adevarat ce mi-a spus prietena ei aseara( ca ea tine le mine da eu nu imi dau seama) ea a zis ca se abtine eu eram abatut ea m-a rugat insistent sa nu mai fiu asa si i-am pus o conditie sa ini zica raspunsul la intrebarea pusa anterior e min si a zis ca da si ma eu sunt nu stiu cum ca nu am vazut chestia asta si s-a ofticat pe mine rau de tot. timp de 2 ore am implorat-o sa nu mai fie ofticata si intr-un final am reusit ea mi-a spus asta cu 5 minute inainte de terminarea scolii
in ceva zile este ziua ei de nastere... ce cadou as putea sa ii fac?
cum ar trebui sa actionez?

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Scuza-ma ca iti spun, indiferent ce vei face nu vei avea succes cu ea, atata vreme cat ea nu te vede altfel decat ca pe un amic sau ca pe fratele pe care ar fi vrut sa-l aiba (poate), caruia sa-i povesteasca toate pataniile ei.
Un cadou sofisticat ar fi ceva nepotrivit. Mai bine ii duci un buchet de lacramioare si o ciocolata (poiana, milka, ce stii ca-i place) sau o mascota mica, o ratusca, ursulet mic cat palma.
Incearca sa patrunzi in viata ei pe alta cale, invit-o la un suc, la o plimbare, poarta-te frumos cu ea si apropie-te de ea, vezi daca se aprinde o flacara, ia-o de mana, sarut-o (pe obraz pentru inceput), apoi vezi cum progresezi, incet, cu rabdare, ca inima ei sa fie pentru tine.

| unknow a răspuns:

Cred ca, cel maimare si spectaculos cadou ar fi un buchet uriash de trandafiri!batting eyelashes si o cutie de bomboane!
crede-ma, ca i-ar placea mai mult decat un tricou sau ceva de genu`!batting eyelashes mai ales ca te plkace!winking

multa bafta iti urez, si la multi ani pentru. prietena ta!batting eyelashes! :*

| Elisa a răspuns:

-UN URSULETS
-o bratara de argint
-un inel de argint
-un colier de argint
-haine
-ceas de mana
-dulciuri
-o petrecere surpriza
-sa o duci la pizza

Bafta.

Fundita?

| Sensation_7587 a răspuns:

Http://www.prieteni.ro/uploads/albumfoto/146615_poza_mare.jpg de exempu un ursulet de asta si care canta melodie de la titanic;) eu asa i'am luat lu surioara mea de exemplu de 8 martie de asta :) daca vrei te mai pot ajuta lasa-mi un mesaj si vb acolo;;)

| Freky a răspuns:

Pai vorbeste cu prietenele ei, si intreabale cam ce ii place. Cadoul poate fi si simbolic acum depinde care ii este firea. De exp iai un ursulet, niste flori, ciocolata, chestii pufoase, etc de obiceiasta la place fetelor. Spre ca te-am ajutatbig grin:*!

Răspuns utilizator avertizat