Scuza-ma ca iti spun, indiferent ce vei face nu vei avea succes cu ea, atata vreme cat ea nu te vede altfel decat ca pe un amic sau ca pe fratele pe care ar fi vrut sa-l aiba (poate), caruia sa-i povesteasca toate pataniile ei.
Un cadou sofisticat ar fi ceva nepotrivit. Mai bine ii duci un buchet de lacramioare si o ciocolata (poiana, milka, ce stii ca-i place) sau o mascota mica, o ratusca, ursulet mic cat palma.
Incearca sa patrunzi in viata ei pe alta cale, invit-o la un suc, la o plimbare, poarta-te frumos cu ea si apropie-te de ea, vezi daca se aprinde o flacara, ia-o de mana, sarut-o (pe obraz pentru inceput), apoi vezi cum progresezi, incet, cu rabdare, ca inima ei sa fie pentru tine.
Cred ca, cel maimare si spectaculos cadou ar fi un buchet uriash de trandafiri! si o cutie de bomboane!
crede-ma, ca i-ar placea mai mult decat un tricou sau ceva de genu`! mai ales ca te plkace!
multa bafta iti urez, si la multi ani pentru. prietena ta!! :*
-UN URSULETS
-o bratara de argint
-un inel de argint
-un colier de argint
-haine
-ceas de mana
-dulciuri
-o petrecere surpriza
-sa o duci la pizza
Bafta.
Fundita?
Http://www.prieteni.ro/uploads/albumfoto/146615_poza_mare.jpg de exempu un ursulet de asta si care canta melodie de la titanic;) eu asa i'am luat lu surioara mea de exemplu de 8 martie de asta :) daca vrei te mai pot ajuta lasa-mi un mesaj si vb acolo;;)
Pai vorbeste cu prietenele ei, si intreabale cam ce ii place. Cadoul poate fi si simbolic acum depinde care ii este firea. De exp iai un ursulet, niste flori, ciocolata, chestii pufoase, etc de obiceiasta la place fetelor. Spre ca te-am ajutat:*!