| AnonimA a întrebat:

cryingn-am avut cum sa il conving p pr meu sa nu plece in spaniacryingazi a plecat plang intruna ca o nebunacryingma uit intruna la pozele cu el sadce pot sa fac sa nu mai plang atata? sa nu ma mai consum? sa nu mai fiu suparata? sta km vreo doi ani a mers sa lucrezesad

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Aoleoooo.Lasa timpul sa treaca.Nu ai cum sa convingi o persoana sa nu plece.(poate merge in interes de lucru) si nu poate sa-ti faca tie toate mofturile.Lasa-l mai liber.Stie el ce face. Daca erai tu in locul lui? Tu care plecai...lasal.timpul va decide ce e mai bine.Stiu ca o sa te gandesti... poate o sa-si gaseasca pe alta si te va uita. da! si asta e posibil. Orice e posibil in ziua de azi chiar si ilegal. Sper ca te-am ajutat.Nu plange ca nu meritawinking

7 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

O sa-ti fie greu la inceput, pana te obisnuiesti, stiu cum estraight face.
Incearca sa-ti gasesti un alt scop in viata, concentreaza-te pe altceva, insa in prima saptamana plangi cat poti de mult, te va ajuta.Eu una la un moment dat aveam expresia plansului pe fata, dar lacrimi ia de unde nu-s.Prima saptaman iti va fi cel imi greu, incearca sa iesi chiar daca nu ai chef de nimeni. A doua saptamana gadeste-te bine la ce ai de facut:chiar crezi ca vrei sa continuin o astfel de relatie? Daca va fi sa fiti impreuna ve-ti fi, daca nu, nu...
De exemplu tipul cu acre ma intalnesc eu a stat cu o tipa 2 ani, au locuii si impreuna-el avand 20 de ani, ea 17.Anul trecut in septembria tipa a plecat in Italia, toate bune si frumoase pana in octombrie, cand a dat ea de greu si i-a spus tipului ca nu mai vrea sa continuie.Acum o saptamana a vorbit cu el pe mess si a dat cartile pe fata, desi are prieten de 10 luni, ii zicea lu' asta ca tine la el si ca are ascunsa o cheita in inima si ca a fost cel mai bun dintre toti. Daca pana si sora ei plangea la web dupa tipul astastraight face, el s-a cam dat de gol cu anumite lucruri:i-a aratat ca mai are tabloul cu ei doi, a vrut sa-i dea peste nas ca ea l-a lasat si ca el o iubea. Tipul era distrus la maxim anul trecut cand s-au despartit:in prima saptamana a umblat cu 4 gagici, fuma, bea incontinuu-a tinut-o asa 2 saptamani si a vazut ca nu-l ajuta cu nimic, inca o iubea.Si inainte de a vorbi cu tipa asta pe mess, chiar vorbeam cu el si-mi zicea"cand voi prinde momentul, am s-o lovesc exact acolo unde-o doare, si dupa ce suntem chit, daca vrea ea o sa continuam" si peste cateva zile sa-mi zica ce s-a intamplatstraight face. Daca ei doi se vor impaca, tipul asta e ca si luat, findca imi dau seama ca daca ei doi se vor intalni sigur se vor impaca, ii leaga prea multe.Cat zicea el c-o sa se razbune, ca nu-i pasa de ea, dupa ce au vorbit se vedea pe fata lui ca inca il mai doare putin, desi nu recunostea.Doar D-zeu site ce se va intampla, eu spre sa nu se impace cu ea, asta ar insemna ca as intra eu in depresiestraight face.
Deci... daca va iubiti ve-ti trece peste toate, nu acum, dar peste activa ani va veti revedea. Uita-te la exemplul de mai sus, oricat as spera eu si oricat l-as inebuni eu pe el stiu sigur ca ei doi se vor impaca si nici n-as vrea sa am bag in cazul in care ea va veni in Romania.Deci...fi optimista, fa ce simti, plange! Oricum, chestiile de genul asta te vor intari.

Bafta. Daca vrei lasa-mi id-ul tau pe privat sa mai vorbim.

| pendula a răspuns:

Hai la mine pana nu plec si eu...:*

| Alecsandraa97 a răspuns:

Suna-l si vb cu el cand ii simti lipsa. Cand vb sa o faceti ca si cand ati fi fata in fatahappy S convinge-l cumva sa nu plece si daca pleaca(nu spre fericirea ta) at fa ce ti-am zis mai sus! Nu mai fii suparat! Incerca sa faci si altceva...

te-am :*:* ai grija de tine!

| ireall a răspuns:

Pai daca a plecat, ma gandesc si ca ar trebui sa se intoarca. Inevitabil te vei gandi la el, mai ales acum ca de abia a plecat. Cu timpul o sa te obisnuiesti, insa o sa-ti fie mai greu daca esti o fire emotiva.
PS: imagineaza-ti cat de fericita vei fi cand se va intoarce!
Daca nu se intoarce... nu stiu thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm... Cat timp sta prietenul tau plecat? Eu in locu tau m-as desparti de el. daca ma iubea cu adevarat nu pleaca de langa mine gandeste-te cum te simti u pentru ca il iubesti si nu e langa tine daca te iubea si el cu adevarat nu pleca.

Parerea meahappy

Te pup:* ai grijahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nasol

| Ruxynika a răspuns:

Nasol