Aoleoooo.Lasa timpul sa treaca.Nu ai cum sa convingi o persoana sa nu plece.(poate merge in interes de lucru) si nu poate sa-ti faca tie toate mofturile.Lasa-l mai liber.Stie el ce face. Daca erai tu in locul lui? Tu care plecai...lasal.timpul va decide ce e mai bine.Stiu ca o sa te gandesti... poate o sa-si gaseasca pe alta si te va uita. da! si asta e posibil. Orice e posibil in ziua de azi chiar si ilegal. Sper ca te-am ajutat.Nu plange ca nu merita
O sa-ti fie greu la inceput, pana te obisnuiesti, stiu cum e.
Incearca sa-ti gasesti un alt scop in viata, concentreaza-te pe altceva, insa in prima saptamana plangi cat poti de mult, te va ajuta.Eu una la un moment dat aveam expresia plansului pe fata, dar lacrimi ia de unde nu-s.Prima saptaman iti va fi cel imi greu, incearca sa iesi chiar daca nu ai chef de nimeni. A doua saptamana gadeste-te bine la ce ai de facut:chiar crezi ca vrei sa continuin o astfel de relatie? Daca va fi sa fiti impreuna ve-ti fi, daca nu, nu...
De exemplu tipul cu acre ma intalnesc eu a stat cu o tipa 2 ani, au locuii si impreuna-el avand 20 de ani, ea 17.Anul trecut in septembria tipa a plecat in Italia, toate bune si frumoase pana in octombrie, cand a dat ea de greu si i-a spus tipului ca nu mai vrea sa continuie.Acum o saptamana a vorbit cu el pe mess si a dat cartile pe fata, desi are prieten de 10 luni, ii zicea lu' asta ca tine la el si ca are ascunsa o cheita in inima si ca a fost cel mai bun dintre toti. Daca pana si sora ei plangea la web dupa tipul asta, el s-a cam dat de gol cu anumite lucruri:i-a aratat ca mai are tabloul cu ei doi, a vrut sa-i dea peste nas ca ea l-a lasat si ca el o iubea. Tipul era distrus la maxim anul trecut cand s-au despartit:in prima saptamana a umblat cu 4 gagici, fuma, bea incontinuu-a tinut-o asa 2 saptamani si a vazut ca nu-l ajuta cu nimic, inca o iubea.Si inainte de a vorbi cu tipa asta pe mess, chiar vorbeam cu el si-mi zicea"cand voi prinde momentul, am s-o lovesc exact acolo unde-o doare, si dupa ce suntem chit, daca vrea ea o sa continuam" si peste cateva zile sa-mi zica ce s-a intamplat. Daca ei doi se vor impaca, tipul asta e ca si luat, findca imi dau seama ca daca ei doi se vor intalni sigur se vor impaca, ii leaga prea multe.Cat zicea el c-o sa se razbune, ca nu-i pasa de ea, dupa ce au vorbit se vedea pe fata lui ca inca il mai doare putin, desi nu recunostea.Doar D-zeu site ce se va intampla, eu spre sa nu se impace cu ea, asta ar insemna ca as intra eu in depresie.
Deci... daca va iubiti ve-ti trece peste toate, nu acum, dar peste activa ani va veti revedea. Uita-te la exemplul de mai sus, oricat as spera eu si oricat l-as inebuni eu pe el stiu sigur ca ei doi se vor impaca si nici n-as vrea sa am bag in cazul in care ea va veni in Romania.Deci...fi optimista, fa ce simti, plange! Oricum, chestiile de genul asta te vor intari.
Bafta. Daca vrei lasa-mi id-ul tau pe privat sa mai vorbim.
Suna-l si vb cu el cand ii simti lipsa. Cand vb sa o faceti ca si cand ati fi fata in fata S convinge-l cumva sa nu plece si daca pleaca(nu spre fericirea ta) at fa ce ti-am zis mai sus! Nu mai fii suparat! Incerca sa faci si altceva...
te-am :*:* ai grija de tine!
Pai daca a plecat, ma gandesc si ca ar trebui sa se intoarca. Inevitabil te vei gandi la el, mai ales acum ca de abia a plecat. Cu timpul o sa te obisnuiesti, insa o sa-ti fie mai greu daca esti o fire emotiva.
PS: imagineaza-ti cat de fericita vei fi cand se va intoarce!
Daca nu se intoarce... nu stiu