Fucitari ca nu te-ai implicat doar sa poti zice ca ai experienta.Sotul meu s-a rugat lui Dumnezeu de la 17 ani pentru sotia lui dar doar cand a considerat ca e intrresat sa se casatoreasca, la 23 de ani a inceput sa invite fete in
oras ca sa le cunoasca mai bine( inainte de mine a mai invitat 3 dar fara implicare fizica, s-a lamurit repede ca nu se potriveau) si eu sunt incantata ca nu era versat, ca a vrut sa pastreze totul, sarutarile, imbratisarile etc doar pentru sotia lui. Daca te integrezi i tr- o comunitate crestina fetele vor aprecia curatia suflteasca si fizica.
Toate la timpul lor!
vad ca stii ce vrei si cu rabdare, se vor implini si cele dorite!
Și fata serioasă pe bune, de unde să știe ce vrei tu, dacă nu o cauți să îi spui asta?
Cand o sa găsești fata potrivita de care să te simți cu adevărat atras o sa o iei in brate de la sine, e normal sa fii timid la primele iesiri, si daca o tipa iti reproșează asta nu e pentru tine. Eu am fost părăsită pe motivul că sunt timidă și ieșise cu mine doar de 3 ori.astia sunt oameni penibil care probabil vor să le sări în cap din prima. Dacă o sa iti placa de o tipa si vrei ceva cu ea cu adevărat, ai putea sa faci mici gesturi, o îmbrățișare mică, un cadou, o floare..nu e mare lucru.trebuie să ieși putin din zona de confort, si daca iesi foarte des cu ea si o înviti la întâlniri sigur o sa te simti confortabil in preajma ei..asta când o sa ai o prietena. Lucrurile vin de la sine si nu ai de ce să te îngrijorezi. Si e chiar bine să îți iei refuzuri ca la un moment dat nu o sa iti mai pese daca esti plăcut de o fata sau nu.