| i86e2 a întrebat:

N-am chef de relații dar mai am chef de-o tăvăleală din când în când și prefer să nu plătesc profesioniste pentru asta din diverse motive. Ce pot să fac?
Aș prefera să nu le mint, că mă irită când le podidește bocitul. Am avut o relație serioasă cu câțiva ani în urmă și chiar nu mai am chef de prostii d-astea.
Bănuiesc că la discoteci sau cluburi mi-ar fi mai ușor să întâlnesc ce ma interesează, dar n-am mai fost în cluburi/discoteci de nu mai știu când. Cred că altă variantă ar fi să agăț una pe net, dar nu am vreun chef să călătoresc cine știe cât pentru o tăvăleală. laughing
Alte variante? Eu sunt timid din fire, dar am învățat să-mi controlez timiditatea, cred că aș fi în stare să merg la o străină și să-i zic: fată, îmi place moaca ta, nu ai vrea să facem sex? laughing Dar am ciudata impresie că n-ar funcționa, adică nu m-am născut ieri și înțeleg niște treburi din tainele minții feminine. În mod evident, încă nu a venit vreo străină la mine cu propuneri indecente.
Îmi tot amintesc de o expresie: healthy mindless exercise. Bine, aș putea să mă descurc și fără.

Răspuns Câştigător
| LostInBubble a răspuns:

Te duci in club, vezi si tu, te uiti dupa fetele alea mai nebune. Iei una, dansezi, si o inviti la tine acasa. Ii faci felu', o inviti sa se imbrace si o dai afara!

5 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Nu inteleg lungul tau mesaj! Daca spuneai pe scurt! "Am bani dar n am cu cine sa i cheltui cred ca era mai bine! si mai simplu...laughing)

| xDoMo a răspuns:

Te-as spune sa lasi fetele si sa incepi cu baiatiilaughing)

| i86e2 explică (pentru xDoMo):

M-am gândit și la asta, dar nu mă atrag masculii, din nefericire. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai chef de cluburi cred ca tot varianta netului ramane cea mai practica si nu trebuie sa cauti la km departare ceea ce doresti. Pur si simplu te limitezi cu cautarea. Un profil, doua pe site-ri de socializare in care sa specifici la descrierea ta ceea ce cauti ca sa fii bine inteles de toata lumea. Atat timp cat esti sincer de la inceput nu ai cum sa te trezesti prins in ceva care sa reprezinte mai mult decat iti doresti.

| sixteen16 a răspuns:

Friends with benefits smug mai mult decat sigur gasesti o fata care sa-si doreasca acelasi lucruwinking

Întrebări similare