E greu.simti ca te sufoca ceva...investesti sentimente.vise impartite.cat de rau ar fi fost imbratisarea lui te facea sa te simti mai bine. Odata stiai ca tot ce conteaza sunteti voi doi.acum parca nu gasesti sensul cuvintelor si promisiunilor facute. Iubirea cuiva te face sa vezi lucrurile mult mai simple... dar tot ea te face sa cazi atat de tare incat te pierzi pe drum.Cred ce zici, este cat se poate de adevarat. Suna clasic si banal... dar doar timpul si increderea in tine te poate ajuta sa treci peste.De iubit...il vei mai iubi...doar te vei obisnui sa traiesti fara el. Ocupati timpul cu orice...sa nu ai timp sa te gandesti, oricum nu te vei simti mai bine dupa o zi pe alta, dar pas cu pas vei reusi.Nu-ti spun din auzite sau povestile altora...iti spun de ceea ce am avut si eu candva...stiu cum e pe pielea mea. Zilele vor trece pe langa tine si chiar daca zambesti, numai tu vei sti ce este in sufletul tau.Viata merge inainte la fel vei face si tu...tragi aer in piept si te resemnezi cu gandul ca nu a fost sa fie...
Stiu cum e... si eu sunt in aceeasi situatie...totusi daca nu exista cale de impacare ...incearca sa-l uiti...nu e singurul baiat din lume... la un moment dat va aparea cineva care sa te merite cu adevarat si fii sigura ca acea persoana nu te va face niciodata sa suferi
bafta!
Ai foarte mare dreptate... Imi pare rau... dar poate nu e prea tarziu.incearca sa faci ceva.sa ii spui ceea ce simti pentru el... Sper ca totul sa fie bine...
Nu vreau sa se simta nimeni ofensat...pentru ca fiecare iubeste in felul sau mai mult sau mai putin...insa nu mai sunt o copila, nu ma mais simt ca atunci cand gandeam m-a parasit... o sa imi gasesc eu altul...deja relatia in ochii mei are alte asteptari...nu zic ca ma gandesc neaparat la casatorie...insa percep oarecum altfel fata de cum o faceam cu vreo 2 ani in urma...problema e ca persoana aia speciala o gasisem... dar ceva ne-a distrus relatia... iar eu ma simt prea daramata sa mai pot lupta...cand nici el nu ma sustine... e prea complicat...
Pai d-aia traim, sa invatam, sa descoperim SI lucruri pe care nu ni le-am imaginat.
Se mai intampla, dar nu te resemna cu asta, fii puternica! Gandeste, incearca totusi sa gandesti cat mai limpede. Sunt bun de dat sfaturi, dar intr-o situatie asemanatoare cu a ta, abia am trecut peste . Sper sa va impacati, tu stii ce este cel mai bine pentru tine, ai incredere in ceea ce faci!
Mi-a placut ce ai scris, si eu am trecut prin asa ceva recent, dar ce poti sa faci cateodata nu realizezi ce ai langa tine numai dupa ce l-ai pierdut...
Buna,
VAND PRODUSE YVES ROCHER< FRANTA< SIGILATE SI IN GARANTIE! cu mai mult de 50% mai ieftin decat in magazinele yves rocher
Evidence 50 ron
Naturelle 50.ron
ming sghu 40 ron
yria 50 ron
serum vegetal apple oligoelemente 40 ron
geluri de dus 8 ron
ceas 3 cadreane interchimbabile 20 ron
set gentuze roz 10 ron
crema inositol pentru stralucire 30ron
rimel couleurs nature curl extender mascara 30 ron
Ode de reve 45 Ron
0752864445
yves_rocher_originals@yahoo.com
Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj!
Si daca esti interesatamai am si alte produse: rimel volum L'oreal 25 ron, demachiant pentru ochi sensibili 10 ron, tot l'oreal, crema hidra genese, tot l'oreal 28 ron, balsam pentru piele uscata garnier 12 ron.
Mindfulness întreabă: