Tu ca baiat trebuie sa fii finut si sa fii un gentleman, mai ales daca fata e draguta,, da' sa nu sara calul.
Asta o fac barbati slabi, un barbat adevarat nu face asta, trebuie sa ii arati cine e barbat si daca ii dai un cadou ii dai fiindca asa vrei tu nu fiindca vrea ea.
Pentru ca asa sunt fraierii care au fost prostiti de societate sa le faca pe plac mereu fetelor. El mereu "trebuie" sa le faca pe multe si sa nu se astepte la multe pentru ca asta inseamna ca e nesimtit. Desigur ca o fata care are pretentia sa ii se plateasca (mereu ) consumul nu e asa dar un baiat care are orice asteptare de la o fata este. Stiu mamele cum sa isi prosteasca baietii de mici.
Uite eu is fata si sincer mi se pare o tampenie ceea ce fac majoritatea fetelor. Adica am prietene care se comporta asa cu iubitii si le tot explic ca nu e corect dar nu ai cu cine
Tine in principal de caracterul fetei si de cum a fost obisnuita. Adica daca a apucat sa gaseasca 1-2 fraieri care sa-i faca pe plac deja crede ca asa e normal. Si daca nu esti dispus sa suporti sa fii sclavul ei, atunci desparte.te de ea ca mai sunt o gramada de fete pe pamant.
Dar sa nu faci greseala sa te injosesti vreodata pentru cineva, crezand ca merita, pentru ca cei care merita, nu te vor pune sa te injosesti.
Multa bafta:*
Cine zice ca TREBUIE sa fii sclavul unei fete? Poti sa fii sau poti sa nu fi sclavul unei fete, tu alegi, depinde doar de tine... Ceea ce trebuie, e sa fii gentleman si educat prin prisma comportamentului si al modului in care vorbesti cu ea, asta TREBUIE sa fii.
linarkfts întreabă: