anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

N am prieteni n am nimic ar fi mai bine sa nu mai exist, dezamagesc oameni.

Răspuns Câştigător
| MademoiselleV a răspuns:

Nu lăsa gândurile astea să te domine. Caută un lucru pentru care să lupţi, un ţel, atunci nu vei mai dori să nu mai exişti. Uneori avem zile negre, dar după furtună vine vreme bună. Nu lăsa timpul să treacă şi nu aştepta ca prietenii să cadă din cer, caută-i! Multă baftă şi capul sus!

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce am senzatia ca ei te-au dezamagit primii?
Nu-ti mai ingreuna sufletul cu vini imaginare si nu te dezamagi, pe tine in primul rand.
Viata ta, ti-o poti dovedi, e cea mai importanta pentru tine!
Rezista si lupta.

| superdorex a răspuns:

Niciodata sa nu gandesti asa ceva! Viata e frumoasa si merita traita indiferent de cat de grea e si cate deziluzii avem! Fruntea sus, vei vedea ca in curand va iesi soarele si pe strada ta ai incredere in tine! Gandeste pozitiv da? multa bafta!

| Vizitiul a răspuns:

Nu esti dezamagita de ceea ce spui? Lupta!

| Luori a răspuns:

Deasemenea ai un trecut, un prezent, un posibil viitor, ai timp, cateva resurse, putere ( inca mai e! ), mai ai lucruri de facut, aflat, alti oameni de dezamagit, adica o continuare ce trebuie si merita gustata.

| ღClauuღ a răspuns:

Nu vorbi asa! Oricine are ceva al lui pus deoparte si oricine mai trece in viata printr`o pasa proasta dar trebuie sa privesti mereu partea pozitiva.

| Ammy93 a răspuns:

De ce dezamagesti oameni? Prieteni are fiecare, chiar si cei mai nesuferiti oameni de pe planeta happy

| atac19 a răspuns (pentru Ammy93):

Poate,cunostinte,prieteni adevarati mai rar saddin pacate

| atac19 a răspuns:

Nu spune asta, asa suntem noi oameni facuti sa dezamagim dar si sa fim dezamagiti.considera perioada asta,o perioada nasola din viata ta,gandeste-te la ce frumoasa e viata,invata sa te bucuri de lucrurile mici,lucrurile simple,stii cum e,daca nu dam de rau,nu stim da apreciem un bine.iar in ceea ce priveste prieteni,sfatul meu, ca decat unii care sunt pe interes, mai bine deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine nu m-ai dezamagit. ai o stare de deprimare, se intampla tuturor. nu te mai gandi la chestii de genul asta ca-ti faci rau. oricum ceea ce in aparenta prietenie e de fapt altceva. prietenii adevarati sunt f putini asa ca... poate mai ai putin de asteptat pana dai de oameni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. eu apreciez oameni ca tine care se autoevalueaza si nu se cred buricul pamantului. serios, nu am ce discuta cu macho men si barbies... abia ei ma dezamagesc cu adevarat. numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri

| Ionut_2080 a răspuns:

De dezamagit? Nu cred ca ai dezamagit pe nimeni,in cel mai rau caz doar pe tine.Dar nici atunci.
Din pacate as sti si eu ce inseamna asta(doar partial sau intr-o masura mai mare si nu total).N-as avea poate un sfat sa-ti dau,pentru ca daca ti l-as da ar trebui sa-l urmez si eu ceea ce nu prea o fac.
Poti incepe prin a fi prieten, sper, cu cei care ti-au dat aceste comentarii.Doua intrebari am si eu : ce varsta ai? si ce esti baiat sau fata?
Cam atat pentru aceasta seara.Iti urez sa poti da cat mai multt din tine. O noapte bunahappy

Întrebări similare