| alisa05 a întrebat:

N bait in clasa super enervant. pe de o parte ma jigneste si ma face tot timpul curva [ si nu sunt deloc ] si pe de alta parte vine si imi pune mana pe fund
imi zice ca are visuri erotice cu mine si ca vrea sa ramnem inchisi in baie
eu ce sa inteleg?

Răspuns Câştigător
| BogdanaV a răspuns:

Bună, Alisa! La vârsta asta băieţii îşi arată interesul pentru fete purtându-se urât cu ele. Clasicul "tras de codiţe" din clasele primare. Cred că ar trebui să-i spui că nu-ţi plac băieţii bădărani, fără maniere şi că felul în care îţi vorbeşte şi in care se poartă te face să-l vezi ca pe un puşti cu 3-4 ani mai mic... doar puştii de vârsta asta s-ar purta aşa.
Un alt sfat ar fi - băieţii caută fetele care acceptă să le fie vorbit într-un anumit fel şi care acceptă o mână pe fund, dar asta nu înseamnă şi că le respectă. Îţi recomand o carte: "Legături Primejdioase" o să poţi învăţa multe lucruri din ea. happy

3 răspunsuri:
| cryssa a răspuns:

Sa intelegi ca e ultimul om de pe planeta si nici nu ar trebui sa stii de existenta lui,
pe viitor fereste-te de astfel de specimene
este doar un copil fara viata caruia ii place sa se afle in centrul atentie, indiferent de mod

| Anileda a răspuns:

Ca e un idiot si un mare prost!
Da-i cu flit!

| georgiianaGeo a răspuns:

Ca esti o proasta care se lasa atinsa de baieti si daca iti mai zice si curva e clar casi bate joc de tine. u chiar nu pricepi?