Buna klaus.
Prima zi cu el... hmm, la noi la inceput a fost cam complicat. Nu o sa spun de ce, o sa spun prima zi. Cred ca gasesti toata povestea daca-mi citesti toate raspunsurile : )).
Deci, in prima zi ne-am vazut mai multi. Gasca, faceam parte din aceeasi gasca [ e varul unui bun prieten, asa ne-am cunoscut.]. Nu stiau toti ca suntem impreuna, din cauza situatiei, dar in ziua aia au aflat. Nu a fost toata gasca, cei 2 verii ai lui, si vreo 2-3 fete, printre care si eu. M-a tinut in brate, am vorbit, dar noi am fost si timizi. Mai ales cu ceilalti de fata. ne-am pupat la sfarsit simpu pe buze, si asta a fost! : )). Ciudat. Dar a doua oara, la sarut`uri si etc., a fost chiar genial. Afara picura, era seara, ne tineam in brate, apoi ne-am sarutat luuuung.
Ehh. .
Pai ...sa vedem prima zi stai sa imi aduc aminte a fost perfect, era o seara senina sh frumoasa sh chiar m-am simptit superr alaturi de el. prima zi a trecut repede desi vroiam sa mai durezee pai imi prima zi ne-am sarutat de 3 -4 ori n-em indragostit mai multt sh acum suntem impreuna inca aaa fost incredibil cand ne-am cunoscut! aa da sh noi eram prieteni de familie dar acum. imi dai funda?
Anonima17191 întreabă: