| LovellyAngel a întrebat:

'Nă seara. După ce m-am despărțit de prietenul meu, am continuat să vorbim la fel de des ( mă sună de vreo 2-3 ori pe zi și uneori îmi mai dă și mesaje ). Cauza a fost că nu ne mai înțelegeam, eu fiind încăpățânată și el orgolios El e cel care de obicei mă bagă în seamă. Când vorbește văd că e mai posomorât și puțin sec. Chestia dureroasă e că încă țin la el și sunt destul de geloasă...
Alarteieri, când era cu niște prieteni, am auzit o fată vorbind și de nervi am îndrugat ceva am închis. Știu că este absurd, dar acest lucru mi-a amintit faptul că oricând își poate găsi altă prietenă.
Cum pot să mă detașez de el? Vreau să rămânem prieteni oricum... Dar vreau să pot vorbi cu el fără stres și teamă.

10 răspunsuri:
| Lexy ♥ a răspuns:

Cu timpul o sa iti treaca, timpul vindeca tot.Gaseste-ti ceva de facut prin care sa iti treaca timpul si mai bine nu mai vorbiti o perioada ca sa nu iti mai faci rau.

| wolder a răspuns:

Fosti iubiti raman prieteni doar atunci cand sentimentele au disparut total, daca inca exista sentimente, intervine gelozia si suferi gandindu-te ca are pe altcineva. so, trebuie sa rupi prietenia cu el o vreme macar, cand iti va trece veti fi prieteni iar.

| h3r a răspuns:

Să te detașezi? Deci tu nu mai ții la el, părerea mea... însă „sentimentul" că l-ai avut, că totul s-a întâmplat recent, probabil te afectează prea mult.
Ești sigură că nu se poate mai mult, o împăcare zic?

| LovellyAngel explică (pentru h3r):

Eu încă mai țin la el... Și cei apropiați mie au observat asta. Ne-am despărțit de o lună.
Nu cred ca se mai poate, nu prea e o relație de viitor, avem unele concepții foarte diferite în unele privințe. Am fost doi ani jumătate împreună, și era o relație la distanță, ne vedeam la 2-3 luni. Eu am impresia că și el mai ține la mine, nu văd de ce ar mai vorbi la fel de des cu mine, dar m-am gândit că poate și-a dat seama că ne mai chinuim degeaba așa.

| h3r a răspuns (pentru LovellyAngel):

(O doamne, nici nu se pune vorba de altă relație, exclus!)
Ce vârstă aveți?
În funcție de sentimente, de dorință, de lupta depusă pentru a rămâne împreună...se poate continua, rezista!
Tu decizi! Dacă tu ai vorbi cu el, i-ai spune că îți dorești împăcare, să luptați pentru voi...el ar accepta.
Gândește-te bine, poate mai sunt șanse...iar dacă nu mai vrei să repeți această relație, toate momentele din cei 2 ani...mai bine te retragi. Nu pentru că îi faci rău, ci pentru că nu l-ai uitat de tot, ți-e oarecum teamă să nu aibă pe alta...te gândești, ce-o să se întâmple cu tine când el va fi cu altcineva?
Fă ordine în gânduri, sentimente... oricum, pentru început e bine, ești conștientă de situația ta și de relație mai ales...și asta te va ajuta pe parcurs să te „detașezi" de iubit și să rămâi la „el".

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru LovellyAngel):

Nu stiu ce varsta ai da mai devreme de 23-24 (dupa vechiul si ridicol de prost obicei de a se casatoorii de tineri, cu care nu sunt de accord) nu are rost sa te implci intr-o relatie mai lunga de 5-6 luni pentru ca esti tanara, trebuie sa dezvolti experienta la relatiile cu baietii din zona ta, si asta nu se face in 2-3 relatii, ci in 5-6-7 si abia dupa ce crezi ca ai gasit unul cu car s-ar putea sa te casatoresti atunci stai mai mult timp, si si atunci, inainte sa accepti logodna, parerea mea ca ar trebui sa stai cel putin 1-2 ani impreuna,in chiries,sa vedeti cum va intelegeti cand locuiti impreuna,cum va descurcati cu cheltuielile etc, pentru ca asa plecat de la mama si tata de acasa ii foarte usor de visat la relatia perfecta, dar nu iti permiti sa-ti mananci timpul cu persoanele nepotrivite.

Pe langa asta, relatia e "la distanta" ceea ce practic inseamna ca nu exista, pentru ca o relatie la care te vezi cu cineva chiar si 1 data pe saptamana nu poate fi numita relatie, daramite odata la 2-3 luni... E ridicol.Deaia eu zic ca pana nu t gandeti sa ramai intro relatie care s-ar putea ermina intr-o casatorie, nu sta mai mult de 6 luni cu cineva, nu prea pune suflet in ele si cel mai important, treci peste si cauta altul, pentru ca niciodata ABSOLUT NICIODATA, NU MERITA SA PLANGI DUPA VREUNUL.EU ORICAT AM TINUT LA VREO FATA NU AM FACUT RIDICOLA SI COPILAREASCA GRESEALA DE A PLANGE DUPA sau a incerca o impacare, pentru ca orice relatie, dupa o impacare, nu mai e nici pe departe la fel, si doar intarzii inevitabilul cu cateva luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Draga Mea! laughinglaughing
Singura solutie sa te lase in pace este asta:
1.Rupi cartela nu mai te suna, sau o dai la paritii tai sa o bage in alt telefon si cand suna raspund parintii si nu-o sa mai sune in veci.
2.Nu il bagi in seama!
3. Daca tii la el atunci de ce esti geloasa?
4.Este de speriat baiatu ala al tau laughing laughing
5. Faci ce te taie capu si gata...
6.Atat mai am de zis laughing
------------SUCCES!----------------

| Aimèeeee a răspuns:

O alta relatie poate fi leacul tau. happy

| LovellyAngel explică (pentru Aimèeeee):

Nu vreau să îmi bat joc de cineva pe care nu îl pot iubi. M-am gândit la asta

| Aimèeeee a răspuns (pentru LovellyAngel):

Atunci ocupa-ti timpul cu altceva.
Incet, incet o sa-l uiti.