| deya_6517 a întrebat:

Na si acum alta intrebare: baiatu de care esti super indragostita pleaca din tara. Ce te faci? Vorba aia ochii nevazuti se uita dar totusi... Poti spera ca daca va veni inapoi poate te va vedea cu alti ochi?

Răspuns Câştigător
| roxana_8265 a răspuns:

Cred cat te va vedea cu alti ochi, cam fara incredere ca ai fost cuminte.Am trecut si eu prin aceeasi situatie ca si tine dar el s-a casatorit acolo cu alta iar eu am trecut peste aceasta problema si am acum familia mea si 2 copii frumosi.Am ajuns la concluzia ca nu tot ce iubesti poate fi si al tau. Dar oricum cand ai copii ai sa uiti toate problemele vechi, bineinteles ca, gangurile nu-ti vor da pace. Dar asta este viata, nu avem ce face.trebuie sa mergem inainte, nu putem privi inapor. SPER CA-TI VA FI DE FOLOS ACESTE CUVINTE.Nu uita, privirea inainte, pieptul sus si totul va fi bine.

8 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

100% te va vedea cu alti ochi! Problema este cu ce ochi? Fiecare dintre noi evolueaza. Si el isi poate pune aceeasi intrebare.
Factorii de influenta sunt foarte multi.
Nu ai spus un element esential : cat sta in strainatate? 1 luna, 1 an, 5 ani?
Orice am spune noi raspunsul il vei primi sigura!
Bafta!

| denysame a răspuns:

Depinde daca esti minor'a o sa te viziteze. daca ai mai mult de 18-19 de ani si nu mai esti minor'a si vra sa pleci cu el si tu vrei du-te. daca nu nu te baga mai adanc ca te scufunziwinking

| bianca a răspuns:

Daca sunteti impreuna si va iubiti totul o sa fie bine

eu am fost plecata o luna jumate din tara si cand m-am intors iubitul meu ma asteptat cu un buchet mare de trandafiri.
pe langa asta vreau sa zic ca relatia merge minunat acum, mult mai bine ca inainte..."despartirea" asta ne-a facut sa realizam cat de importanti suntem unul pentru altul si cat de mult ne iubim.

sper ca si la tine se va intampla la fel >big grin

| ale a răspuns:

Relatiile la distanta te fac sa speri, sa visezi cu ochii deschisi. Dar totusi poate fi si riscant, o persoana se poate schimba, trebuie sa fie o dragoste adevarata sa reziste.Iti zic asta din propria experienta: relatiile la distanta dor, dar daca iubirea e mare poate trece peste orice

| EnaS a răspuns:

Bună! Şi eu m-am aflat exact în aceeaşi situaţie ca tine. Sincer, e puţin probabil să se întoarcă având în în vedere situaţia din această ţară. Revenind, la început o să fie greu, eu am plâns destul de mult dar am văzut pe pielea mea că vorba aia e adevarată. Cam într-o luna-2 am început să-l uit dar nu de tot. Însă timpul işi spune cuvântul. Noroc cu şcoala că mă epuiza la maxim şi nu prea aveam timp să mă gândesc la el... însă când mă gândeam deveneam nostalgică. Dar nici nu mi-am dat seama, incet, încet nu mă mai gandeam la el aşa de des. O să îl uiţi, acum depinde de tine cât de repede.

| CHILIPIR a răspuns:

Dupa un timp sigur iti va trece

| Angel_4471 a răspuns:

Depinde cat timp este plecat...si cat de stransa este relatia voastra.

| AlexutzaDragutza a răspuns:

Doamne fereste daca iubitul meu ar pleca de langa mine a-si inebuni crede-ma stiu ca pare ciudat dar il iubesc la nebunie. El este viata mea iar daca el pleaca viata mea s-a afarsit. Dar totusi asa zic acum dar daca va pleca poate nu ma va durea asa mult.Pwp!