| Denis_1354 a întrebat:

Nah sa incepem: ii o fata la scl de varsta mea, si cand mergem acasa merg eu cu ea cateva stati cu autobuzu, si nah vorbim, zambim etc. ne intelegm ok. Vorbim pe mes si din astea, zilele astea cred ca o sa iesim in oras, nu stiu vreau sa vorbim ceva mai special pe mes, sa vad ce simte pentru mine sau din astea, sa imi dau seama daca merita. imi puteti spune ceva idei de discutie sa-mi dau seama ce simte pentru mine, ca eu am intrat in pana de idei de la o vreme nu stiu ce am trebuie sa-mi revin.

Răspuns Câştigător
| June_3537 a răspuns:

Pana de idei sau indragostit?batting eyelashes
Baby,incearca sa aflii cat mai multe despre ea: muzica preferata? relatiile anterioare, poate aveti cate ceva in comun si uite un subiect!laughing.mai ales wtf?! sunteti la aceeasi skl, aceiasi profilaughing.hai ca aveti ce vb>big grinbig grin

2 răspunsuri:
| a_7338 a răspuns:

Fi direct cu ea zi chesti din astea gen asa na din astea sa vezi cum reactioneaza si din astea iti dai tu seama ce vrea ea si din asteawinking

| sebykes a răspuns:

Daca va intelegi bine cum spui tu... incearca sa fi direct la faza asta... spune-i ce crezi despre ea, ce iti place la ea si cat de speciala este ea pentru tine.