| AdioTPU a întrebat:

Navigand pe aici am dat de un răspuns al unui user, Mosotti. Într-un răspuns la o întrebarea el își expunea părerea personala despre cupluri. Utilizatorul a zis că cei care se căsătoresc cu persoane mai puțin atractive fizic, o fac pentru că nu au găsit ceva mai bun și gen se mulțumesc cu orice numai să nu fie singuri. Cât adevăr exista în teoria lui Mosotti?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Teoria lui Mosotti nu ține cont de complexitatea fenomenului care îi atrage pe oameni î cuplu și îi face apoisă rămână împreună.

39 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru Kaonashii):

N-ai inteles nimic. Oricum pari genul de persoana care zice ca aspectul fizic n-ar conta deloc, adica mi-as pierde vremea cu o persoana ipocrita si n-am rabdare sa explic mura-n gura fiecaruia, fiecare intelege ce vrea sau cat poate.

| Kaonashii a răspuns (pentru Drimmero):

Ce inteles ascuns poate avea o propozitie atat de simpla?

''Cine e frumos e frumos pentru toata lumea, pentru toti ochii'' este e o afirmatie absolut gresita.

Nu ajungem nicaieri, avem pareri diferite. O sa ne contrazicem pana maine inutil. Mie mi se pare aberant sa spui ca frumusetea e relativa sau subiectiva cand nu e asa dar fie ca tine.

Tu spui ca tuturor le plac simetriile, eu zic ca mie nu-mi plac si mi se pare plictisitoare. Cat timp vorbesti in numele tuturor, gresesti.

In Japonia femeile cele mai atractive sunt anorexicele. Iti plac anorexicele?

Interesant, iti plac figuri asimetrice (urate) iar figurile frumoase ti se par plictisitoare. Mai poti?

Nu stiu ce ar putea fi atractiv la anorexice, in general nu ma omor nici dupa asiatice, alte natii sunt preferatele mele in materie de femei.

Asimetric nu inseamna urat. Inseamna doar nespalat pe creier de standarde mass-media.

| RAY a răspuns:

100% adevărat in ceea ce afirma, ai dat răspunsul câștigător sa iti satisfaci egoul

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Ceea ce ai afirmat este 100% adevărat că uni sunt ipocriți e treaba lor

| RAY a răspuns (pentru Kaonashii):

Atracția este involuntară