| Belluuu a întrebat:

Ne'a Seara! laughing, de ce sexul ii asa dependent ceva gen. ca drogurile, daca nu faci sex devi disperat si daca faci vrei tot mai mult din cate ma observat tot mai multi tineri/e is "obligate de iubire" laughing daca intelegeti ce vreau sa zic ceva gen: sunt cu pretenu meu de 1 an si mi-a propus sa facem acest pas daca nu se va desparti de mine si il iubesc mult bla bla bla oh go on adica ei/ele nu constentizeaza ca poate se intampla sa raman insarcinata, sau sa iei vreo boala (doamne fereste) ca tineretu(nu pot sa zic ca nu-s, is si eu tanara am 15 ani happy dar gandesc cu alta perspectiva), le este rusine sa mearga la o farmacie si sa ceara un prezervativa (mai de calitate nu vreti sa se rupa) deci sa ma intorc inapoi la subiect, fetele astea (14-16 maxim 17 ani) pun "botu" la asemenea cazuri (ca daca se desparte de mine v-a trebui s-o fac cu el) inteleg suferiti/doare sa fiti despartit de persoana (iubita) dar de ce nu va ganditi si la voi asa un picut daca acea persoana (iubita) nu merita acest lucru? tocmai asta poate astepta nu dragoste, sentimente laughing Asta a fost parearea mea sper sa nu o luati ca pe un [...] in fine nu vreau sa va tin morala vedetiva de scoala ca fiecare copil traitiva viata dar nici in asemnea caz[uri] Noapte Buna big grin

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca unde mergi si unde te uiti vezi multe chestii legate de sex.Si copiii sunt foarte curiosi. Daca sunt lasati si mai liberi, gata.Numai ca intai o fac apoi se gandesc la consecinte.Majoritatea dintre ele, tardive.De aici lipsa de educatie sexuala.In loc sa ceara parerea unui adult ei intreaba tot pe cineva de varsta lor.Care are aceeasi lipsa ca si ei.

| wolder a răspuns:

Sexul nu este o dependenta ca si drogurile, bautura etc.
sexul este O NEVOIE FIZIOLOGICA!
Asta se invata la scoala.

Acele fete sunt pur si simplu fraiere daca fac sex ca le cere iubitu, sexul se face de placere, ca vrei si din dragoste, aia nu e dragoste, ele fac un sacrificiu si ei isi bat joc.

Daca ele `pun botu` sunt fraiere si nu sunt toate asa, mai exista si fete cu capwinking

Daca dai sfaturi eu zis sa -ti dau si eu unul: scrie corectwinking
`vedeti-va` sau `traiti-va`

| h3r a răspuns:

Acum dacă faci sex nu mai ești copil. Că ai 13 ani sau 18, tot aia e.

| Belluuu explică (pentru h3r):

Mda., stricam copilaria pentru sex oh go on inloc sa ne bucuram ca sunem tineri si putem sa ne mai traim copilaria facem sex cand sex-ul il poti face de la 18-19 ani in sus cand nu mai esti copil cand deja te maturizezi happy

| h3r a răspuns (pentru Belluuu):

Mi se pare normal.
Dar cine ține cont? Ei cu siguranță nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate in ce priveste varsta dar nu compara dragostea/sex cu drogurile, in a face dragoste inseama descoperire de noi sentimente, in a face sex este nevoia de energie ( asta consider eu ). Dependenta de droguri este altceva, nu am vazut pe nimeni care sa fi facut dragoste/sex ca sa moara ( asta daca unul dintre parteneri nu sufera de o anumita boala )
Asta e parerea mea

| SunnyDay88 a răspuns:

Nu vad intrebarea.
cat despre scoala si tie iti mai trebuie inca multa.
cat despre sex, ca provoaca dependenta...cand ai sa mai cresti ai sa afli la orele de chimie cat de importanti sunt hormonii pentru organism.

| CristianAnonymous a răspuns:

Copii vad de la parinti aceste lucruri sau pe internet. +Fetele si baietii de 13-14 ani deja nu se iubesc doar din dragoste cii doar pentru sex oh go on.

| Belluuu explică (pentru CristianAnonymous):

Inseamna ca daca au varsta de 13-14 ani considera sexu la moda laughing, doamne ce am ajuns sa film sex-u iti invarte mintile ii mai rau ca un drog straight face

| kuchikisan a răspuns:

Sunt de aceiasi parere ca si tine si eu am 15 ani jumate. si nu gandesc ca altele adica pana mea ori ma iubesti asa cum sunt gen... nu sa fac sex cu tine ca sa ma iubesti. ori daca nu pa! multi o vrut cu mine dar eu nu ..si le dadeam papucii... adica pana mea suntem inca mici. sunt atatea consecinte o.O ar trebui sa se gandeasca dar na -.-

| AndreiGSQ a răspuns:

Pentru ca al tau creieras secreta dopamina in exces, similar ca atunci cand te droghezi.
Daca reusesti sa maresti cantitatea de dopamina, devii "happy".