Pentru ca unde mergi si unde te uiti vezi multe chestii legate de sex.Si copiii sunt foarte curiosi. Daca sunt lasati si mai liberi, gata.Numai ca intai o fac apoi se gandesc la consecinte.Majoritatea dintre ele, tardive.De aici lipsa de educatie sexuala.In loc sa ceara parerea unui adult ei intreaba tot pe cineva de varsta lor.Care are aceeasi lipsa ca si ei.
Sexul nu este o dependenta ca si drogurile, bautura etc.
sexul este O NEVOIE FIZIOLOGICA!
Asta se invata la scoala.
Acele fete sunt pur si simplu fraiere daca fac sex ca le cere iubitu, sexul se face de placere, ca vrei si din dragoste, aia nu e dragoste, ele fac un sacrificiu si ei isi bat joc.
Daca ele `pun botu` sunt fraiere si nu sunt toate asa, mai exista si fete cu cap
Daca dai sfaturi eu zis sa -ti dau si eu unul: scrie corect
`vedeti-va` sau `traiti-va`
Ai dreptate in ce priveste varsta dar nu compara dragostea/sex cu drogurile, in a face dragoste inseama descoperire de noi sentimente, in a face sex este nevoia de energie ( asta consider eu ). Dependenta de droguri este altceva, nu am vazut pe nimeni care sa fi facut dragoste/sex ca sa moara ( asta daca unul dintre parteneri nu sufera de o anumita boala )
Asta e parerea mea
Nu vad intrebarea.
cat despre scoala si tie iti mai trebuie inca multa.
cat despre sex, ca provoaca dependenta...cand ai sa mai cresti ai sa afli la orele de chimie cat de importanti sunt hormonii pentru organism.
Copii vad de la parinti aceste lucruri sau pe internet. +Fetele si baietii de 13-14 ani deja nu se iubesc doar din dragoste cii doar pentru sex .
Inseamna ca daca au varsta de 13-14 ani considera sexu la moda , doamne ce am ajuns sa film sex-u iti invarte mintile ii mai rau ca un drog
Sunt de aceiasi parere ca si tine si eu am 15 ani jumate. si nu gandesc ca altele adica pana mea ori ma iubesti asa cum sunt gen... nu sa fac sex cu tine ca sa ma iubesti. ori daca nu pa! multi o vrut cu mine dar eu nu ..si le dadeam papucii... adica pana mea suntem inca mici. sunt atatea consecinte o.O ar trebui sa se gandeasca dar na -.-
Pentru ca al tau creieras secreta dopamina in exces, similar ca atunci cand te droghezi.
Daca reusesti sa maresti cantitatea de dopamina, devii "happy".
dragutza întreabă:
ALEXANDRA1356 întreabă: