| Spuffilica a întrebat:

Ne.am certat de la un simplu 'pa'chatterbox.peste 10 minute imi trimite un mesaj gen 'am vorbit singur chinuindu-ma sa te impac'oh go on .iar eu, sigh i-am zis sa-mi cumpere servetele si demachiant ca inca plang ca o fraiera laughingpuppy dog eyes... la urma a inceput cu tot felul' de dulcegarii din astea.'numai plange.chatterbox.iti iau ce vrei'...te rog numai plange oh go on' straight face
habar n-am ce sa mai cred ...
Un mic sfat puppy dog eyes.crying totusi tin destul de mult la elsad

Răspuns Câştigător
| ℓσνє a răspuns:

Pai a fost o cearta minora.el tine la tine si se vede foarte clar ca este adevarat. Daca nu era asa te lasa sa suferi cum fac cea mai mare parte! Ai un baiat destul de intelegator.succes!winking :*:*

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Certuri intalnasti la tot pasu intre,,indragostiti,, si se intampla din motive minore, in cazu tau tipu cred ca tine la tine, daca nu era asa te lasa sa plangi pana ce nu mai puteai

| ValentinMarius21 a răspuns:

Te'ai gandit sa vezi. poate este si vina ta, nu numai a lui? vezi...el lasa de la el, tu de ce nu vrei?

| Bianca1001Bia a răspuns:

Impaca-te cu el nu fi fraiera sa renunti la el de la un simplu pa parerea mea el lasa de la el inseamna ca tine la tine bafta :*