| Sisjjssjjsjs a întrebat:

Ne-am certat iar și până la urmă i-a dat block ca să îmi închidă gura. Totuși, acum recunoaște că se simte nașpa și că îi e cam dor de ea. Ar trebui să mă simt ușurată dar mă simt mai degrabă prost

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din moment ce este foarte clar ce fel de intorsatura ia situatia in continuare, eu iti sugerez sa va despartiti.Imi pare rau.

Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns:

In astfel de situații,fii sigură că lucrurile nu vor rămâne așa,adică ii poate da unblock sau își poate face alt cont,dar mai ales,sa se vadă pe ascuns.
Dullcat are dreptate,poate chiar e mai bine sa va despărțiți, pentru că vezi tu,un câine care nu se simte confortabil legat,va rupe lanțurile, oricât de groase ar fi sau mă rog, se va sufoca încercând.
Așa că fa-i un bine și lasă-l sa se întoarcă la ea, iar tu urmează-ti cursul vieții liniștită, pentru că da, el nu e de tine, iți zic sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te simti prost deoarece te vezi o fraiera cu care si-a pierdut timpul si a tinut-o pe post de rebound. Mandria ti-e ranita.
Nu e despre tine, e despre el. Tu nu i-ai stiut intentiile, deci nu te simti vinovata, ci usurata si invata din situatia asta. Foloseste-o ca sa devii puternica, iar data viitoare fii atenta la red flags. Nu fi impreuna cu cineva ca abia a terminat o relatie sau ca acum, de mai vezi lucruri similare, adio.