Ciao gagi. Nu-l suna, lasa-l pe el sa te caute. Sau daca nu te poti abtine cere-i sa va intalniti la o poveste, fa-te mortala sexy si frumoasa, nu ca nu ai fii dar sa moara el asa un pic de ciuda. Si fa pe indiferenta draguta mea ca asta ii innebuneste pe baieti. Eu una nu cred ca o sa mai stea cu tine daca ii zici sa asteptati pana la casatorie cu sexul. Si atata timp cat doar tu ii oferi lui placere...e cam aiurea, nu vreau sa zic o prostie dar poate doar pentru asta te tine. Tu fii tare si pe pozitie, spune-i ce gandesti, ce vrei si nu te lasa aburita ca nu s-a sfarsit lumea de barbati. Griji de tine
Complicat fata draga, tare complicat. Cel mai simplu ar fi sa va despartiti. Dar nu cred ca ar fi si cel mai bine.
Deci ii pomenisei de casatorie si tot n-a fugit?
zi mersi.
iti platise taxiul in acea noapte si nu te lasase pe strada de una singura?
zi mersi.
condimenteaza viata sexuala cu locuri de facut sex, altele in afara de pat, de exemplu in masina?
zi mersi.
nu i-ai facut oral si tot a vrut sa fie cu tine?
zi mersi.
e claros acum?
Sa nu faci ceva doar pentru ca lui ii place, baiatul asta nu te respecta si cred ca meriti mai mult decat atat...
Din nou acelasi frica ca alte fete de aici,frica ca veti fi lasate daca veti face sex,repet casatoria nu te tine, nu e o obligatie, nu poti sa ti pe cineva fortat, sexul e o nevoie umana, in fine faci ce vrei
Pai daca tu vrei sa fii papusa lui gonflabila, tine-te in continuare de el. E clar ce simte pentru tine, daca nu-i pasa de ce simti si nu-ti ia in seama opiniile. Sincer, eu nu m-as mai injosi si l-as lasa sa-si caute pe alta pe post de obiect sexual. Toti baga placa cu "vreau o relatie serioasa" ca sa le faca pe fete sa se culce mai repede cu ei. Ai dreptate, o relatie nu trebuie sa se bazeze pe sex, ci pe comunicare si sentimente profunde. Exista si baieti care gandesc astfel si-si astepata iubitele, pana acestea se simt pregatite sa intretina relatii cu ei. Din pacate, nu e si cazul prietenului tau.
In ultimile tale intrebari,este si raspunsul! Renunta la un astfel de partener.
Vrea sex? Sa faca in asa fel incat sa fiti amandoi multumiti sufleteste si trupeste,de clipele de dragoste,adica sa inchirieze o camera decenta,sa aveti intimitate,sa foloseasca prezervativul,pentru a nu se stresa nici,dar mai ales tu(de frica unei sarcini,boli),sa creeze un spatiu intim,ca sa fiti in largul vostru(nu inghesuiti intr-o masina,in frig). Meriti sa fii respectata ca om,dar intai trebuie sa te respecti tu pe tine! Nu-i mai permite sa fii obiectul lui sexual, doar pentru "a se linisti sexual". Daca ar avea cat de cat respect pentru tine, nu mai vorbesc de dragoste, ar proceda cu totul altfel, nu cu "amenintari".
Daca te simti folosita desparte-te de el.Intr-un cuplu sexul este destul de important asa ca nu poti sa-i zici "asteapta-ma pana la nunta" ca asta e de pe vremea strabunicii! E o aiureala cand auzi asa ceva de la o fata.Pana la urma poti sa gasesti atatea care vor s-o faca. Daca te iubeste o sa te caute dar intelege-l si tu!
Nu te iubeste.
isi bate joc de tine.
te tine doar pentru sex.
daca esti desteapta, paraseste-l!
Daca tie nu iti face placere sa faci sex oral, de ce o faci? cauta un baiat care nu are pretentii de la tine sa-i faci "mizerii", daca tu nu le poti intelege si accepta.
cat despre sexul normal... daca chiar iti doresti intimitate, se gaseste. stiu ca in camin in cazul baietilor povestea sta altfel cand unul e vizitat de prietena, in plus sunt sigura ca n-ai fi prima care face sex in camera cand sunt si altii acolo.sau inchiriati o camera undeva.
cat despre a astepta pana la casatorie. unii pot face asta, altii nu. daca tu o poti face nu trebuie sa ai pretentia sa o poata face si el.si prin asta sa iti dovedeasca iubirea. daca te asteapta nu inseamna nici ca te iubeste mai mult, dar nici mai putin.
eu sincer sunt fata si nu as putea sa astept daca nunta nu ar avea loc in urmatoarea jumatate de an/un an-si cred ca un an e muult.
in plus asteptarea asta ar veni insotita cu multe frustrari. vrei un iubit frustrat, sau unul fericit? daca vrei iubire platonica, cauta pe altcine! si de preferat sa nu fie barbat, sau nu vreo unul potent.
e evident ca relatia voastra are probleme. si acestea nu sunt de azi de ieri. sunt de ceva vreme si nu sunt legate strict de ultima cearta, aia doar a umplut paharul.
stai intr-o relatie in care eu bag seama ca nu esti fericita. si nici el. de ce mai continuati?
Lugtredgu întreabă: