Ce comfortabil sta baiatul, si financiar, si sentimental! Nu crezi ca pierzi timpul, nu crezi ca isi vede doar interesele lui! Eu am un principiu care m-a condus in viata :ori esti cu mine, ori impotriva mea!
Baiatul va folesete pe amandoua, gandeste-te bine ce vrei sa faci, da-i de ales ori dragostea ori banii
Profite de pe urma amândurora.de pe tine că ştie că ţi la el şi că s-a putea să vă împăcaţi şi de pe urma ei că are bani
Ce te sfătuiesc? Să nu mai te gândeşti la o posibilă relaţie cu el.De ce? Dacă te iubea şi întradevăr regreta ce a făcut, nu se implica într-o relaţie pentru bani când oricum nu duce lipsă de ei.
Spune-mi tu mie şi gândeşte-te : dacă face asta acum şi pe urmă se mai calmează (să presupunem), ce-l împiedică să nu te mai lase pentru o alta cu mai mulţi bani sau ştiu eu ce?
Prima dată e mai greu să faci lucrul ăsta.Pe urmă devine ceva 'normal'.
Sincer, dacă iubitul meu ar fi făcut toate astea, nici nu l-aş mai privi în ochi.
Viaţa ta, decizia ta, dar gândeşte cu capul, NU cu inima!
Este un escroc indivdul acesta. profita financiar dupa iubita cealalta si de frumusetea ta pentru placere.
Ignora-l. De fapt, eu as spune ca tu si cealalta ''prietena'' a lui sa stabiliti un complot ca banuiesc ca eu nu stie de tine.
Parerea mea, ca baiat, incearca sa profite de pe urma voastra. E clar ca ii convine asa, intr-o parte bani, in cealalta parte stie ca te are mereu pe tine. Daca tinea cu adevarat la tine, renunta la banii celeilalte. O sa incerce sa stea asa cat mai mult ai sa vezi, incearca sa gasesti pe altcineva, clar, nu merita.
Tu esti urata? Nu cred si nu cred ca nu poti avea si tu putera sa faci ca el. Daca ai pe altcineva si mai insista dar tot in situatia de acum mai bine fara el.Si pentru el...