Tu erai dispus sa ramai aici pentru ea,practic sa sacrifici o mai buna sansa pentru viitorul tau dar ea deja renuntase la tine. Cineva ca ea nu te merita. Cred ca ai vazut si tu cum e ea cu adevarat. Suferi,eu una te inteleg dar nu lasa aceasta suferinta sa te impiedice sa vezi realitatea asa cum e ea. Cel putin ai plecat, ai luat o decizie corecta din punctul meu de vedere. Timpul va trece, ranile tale se vor vindeca. Ocupa-ti timpul si mintea cu alte activitati, cu adevarat placute si totul va deveni mai usor. Tu macar ti-ai dat seama la timp inainte sa faci greseli mari si sacrificii inutile, altii se lovesc de realitate dupa o viata intreaga in minciuna.
Pentru noi este o poveste banala dintre un baiat si o fata. Probabil ca pentru tine nu e.
Ce ai vrea sa se calugareasca din iubire, te inteleg dar intelegeo si tu pe ea, poate fata tea iubit dar ai plecat ai lasat-o tia gasit pe altu
Cu sau fara ea, viata merge inainte. timpul le rezolva pe toate, incearca sa o uiti...cel mai simplu mod e sa gasesti pe altcineva!
George0197 întreabă: