| adrian85 a întrebat:

Ne-am cunoscut acum 2 ani, intamplator.O vedeam in fiecare dimineata din autobus. Aveam lucruri in comun deoarece studiam acelasi profil(mate).La sfarsitul liceului am inceput sa iesim mai mult iar dat fiind faptul ca ne-am simtit bine unul in compania celuilalt am intrati intr-o relatie.Am trecut impreuna peste bac anul acesta.Imi era foarte draga, totul a decurs bine pana cand am mers la facultate.Eu aveam de gand sa merg in strainatate dar dupa ce mi-am dat seama ca mi-e draga tot le spuneam la ai mei ca e mai bine aici, de fapt voiam in Romania doar pentru ea.Ma tot rugam sa nu primesc raspuns de dincolo.Cand am mers aici la facultate s-a schimbat totul...a zis ca ea nu mai vrea sa fie cu mine, ca cica e doar atractie fizica.Cand colo aflasem ca ea deja s-a vazut cu unul in sala de lectura si deja vorbeau.la 2 zile dupa ce ne-am despartit a si dormit ala la ea.Eu intre timp am venit in strainatate fiindca am primit raspuns din germania.Insa nu mi-am luat ramas bun ca nu avea timp.Desigur am sunat-o sa-i spun sa vina sa ne vedem, dar ea a zis ca nu poate are curs.Asa ca n-am apucat sa-mi iau ramas bun. Abia dupa vazuse ca am poze in strainatate si a fost putin frustrata de ce nu i-am zis ca plec, ca daca spuneam isi facea timp si tot felul de chestii.Mi-e greu sa stiu ca doarme ala la ea din cand in cand...mi-e draga si sufar.Am dimineti oribile uneori cand stiu ca sunt plecat iar ea nu mai e

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Tu erai dispus sa ramai aici pentru ea,practic sa sacrifici o mai buna sansa pentru viitorul tau dar ea deja renuntase la tine. Cineva ca ea nu te merita. Cred ca ai vazut si tu cum e ea cu adevarat. Suferi,eu una te inteleg dar nu lasa aceasta suferinta sa te impiedice sa vezi realitatea asa cum e ea. Cel putin ai plecat, ai luat o decizie corecta din punctul meu de vedere. Timpul va trece, ranile tale se vor vindeca. Ocupa-ti timpul si mintea cu alte activitati, cu adevarat placute si totul va deveni mai usor. Tu macar ti-ai dat seama la timp inainte sa faci greseli mari si sacrificii inutile, altii se lovesc de realitate dupa o viata intreaga in minciuna.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru noi este o poveste banala dintre un baiat si o fata. Probabil ca pentru tine nu e.

| RAY a răspuns:

Ce ai vrea sa se calugareasca din iubire, te inteleg dar intelegeo si tu pe ea, poate fata tea iubit dar ai plecat ai lasat-o tia gasit pe altu

| cipi90 a răspuns:

Cu sau fara ea, viata merge inainte. timpul le rezolva pe toate, incearca sa o uiti...cel mai simplu mod e sa gasesti pe altcineva!