| Alinutza_6937 a întrebat:

Ne-am cunoscut la o nunta acum aproape 3 ani. vorba vine ne-am cun ca abia am legat cateva cuvinte, in sfarsit m-am indragostit de el doar pentru ca ma privea asa frumos non-stop si pentru faptul ca m-a invitat la dans pe o mel de dragoste.si de atunci ma gandesc el mereu am stat cu alti baieti si degeaba.ne mai intalnim pe strada si parca e un facut il vad prea tarziu sau. uneori ne mai salutam dar atat tot. el se uita intr-una la mine. dar doar atat.nu stiu ce sa mai fac sunt disperata, cand il vad, plang cateva zile, apoi uit si apoi iar il vad si tot asa.acum nu-l mai vazusem de vreo luna, si cum am iesit din casa am facut doi pasi, vad o masina si pe cineva care se uita la mine si cand ma uit mai bine era el la cineva in masina si iar m-au apucat starile alea. pura coincidenta sau nu de fiecare data in ultimii 3 ani ne intalnim pe 30.05 fara sa fie aranjat ceva.si azi daca iesem cu o sec mai tarziu pleca. ce sa faac sa il uit sau nu stiu?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu esti in stare sa ii zici ce ai pe suflet uita-l.

| George55 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-i spui ce simti pentru el atunci isi vada seama cal iubesti si va veti combina. bafta!