anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne-am cunoscut pe mess si ne intelegem foarte bine.Insa odata cand am vorbit la web m-a sunat fostul.Eu i-am sters numarul si cand m-a sunat nu i-am recunoscut numarul (ca nu-l stiam pederost).Repede am inchis webul de parca as fi avut ceva de ascuns desi n-am avut.L-am pus la punct pe fostul insa noul meu prieten a zis ca l-am pus pe ganduri. Dintr-o data a devenit distant.Insa acum din nou vorbim ore in sir.Stiu ca ma place.Acum nu stiu daca in gluma sau serios dar zicea ca m-ar lua de sotie laughing insa am anumite nelamuriri. Uneori vine vorba de fostul meu si nu stiu daca ar fi bine sa-i povestesc.Nu vreau sa creada ca-l insel fiind departe unul de celalalt. Cealalta nelamurire e ca de foarte multe ori vorbim despre lucruri cu tenta sexuala.Eu n-am treaba.Vorbesc despre orice dar mi-e frica ca el sa nu vrea sa se foloseasca de mine. Zice ca-i place sa vorbeasca deschis si ca-i plac fetele care stiu de gluma insa uneori simt ca se duce prea departe.Insa m-am gandit si la aia ca daca ar vrea doar sex de ce nu cauta undeva prin apropiere.De ce tocmai pe mine care stau departe de el? eu-s din Oradea iar el din Sacele.Voi ce parerea aveti? Dau fundita pentru raspunsul cel mai bunwinking

Răspuns Câştigător
| HeartOfLilith a răspuns:

Eu iti pot vorbi din experienta proprie... Si eu m-am indragostit la distanta,noi eram din acelasi oras insa el era plecat din tara si ne-am cunoscut printr-o prietena comuna, tot pe internet.
Totul a inceput ca o joaca si era vorba doar despre sex. Aveam de gand sa petrecem vara impreuna, cat ar fi fost el in tara si atat. Insa cu timpul ne-am indragostit unul de celalalt, el a venit aici, chiar astazi a plecat. Totul e perfect...nu e vorba doar de sex, sentimentele sunt adevarate, ba mai mult...peste 2 luni ma mut in Spania aproape de el..si planuim ca in cel mult 2 ani sa ne si mutam impreuna. Nu stiu acum cum este relatia ta,dar iti pot spune ca daca tu te simti bine cu el,si aveti vreo sansa pe viitor sa va vedeti, profita la maxim. Pentru ca relatia, indiferent daca e la distanta sau nu, daca interesul nu dispare si monotonia nu se instaeaza intre voi, lucrurile vor merge foarte bine. Sper ca ti-am fost de ajutor!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cei din Oradea si din Sacele nu fac sex?

| YrinaBubulina a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine este sa pastrezi distanta pentru o vreme. adica. voi inca nu v-ati intalnit face2face, corect? daca aduce deseori aminte de subiecte cu tenta sexuala roaga-l sa vorbiti despre altceva,, iar daca refuza, atunci s-ar putea ca 99% sa fie doar un obsedatwinking. Succes :*