Cred ca vrea sa fiti prieteni dar mai asteapta cateva zile si intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine si spune-i ca il iubesti multt... poate o sa va impacati! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Problema e.ca.eu sunt foarte orgolioasa.nu am sa-l caut niciodata
Sunt exact in aceeasi situatia. Doar ca noi ne-am despartit acu o luna si eu am un orgoliul imens, si nu renunt la el pentru nici un baiat X_x. cred ca trebuie sa fie intre voi o apropiere ca si prieteni, in primul rand si dupa lucrurile pot evolua foarte usor. Afla mai intai daca e posibil sa ii placa alta fata. Si tu te-ai despartit de el sau el de tine? Daca s-a desparttit el de tine, afla de ce, iti va fi de foarte mare ajutor :* Si sti orgoliul este bun, dar uneori aduce numai rau, asa ca incearca sa mai lasi putin de la tine daca vezi ca el incearca sa se apropie! Suuces :*!
Pai.noi am mai fo desp o luna.acum ceva timp...atunci a zis sa luam o pauza.a avut cateva rel de cateva zile.si tot la mine a venit.ca tine la mine etc.acum eu am insistat sa se gandeasca bine la rel noastra si a zis ca e mai bine sa ramanem amici o perioada, ca el este cu treburi stiu ca intr-un final se va intoarce la mine