anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne-am despartit acum 2 luni si intre timp a avut o relatie cu o fata. Acum e singur si incepe sa-mi dea like-uri pe facebook, sa intre pe chat sa vorbeasca cu mine si chiar sa ma sune (ceea ce nu facea pana acum). Sau vrea doar sa se imprieteneasca cu mine? dar atunci nu inteleg de ce n-o facea atunci cand era inca cu 'noua' sa iubita. Dupa ce ne-am despartit el si-a gasit peste 2 saptamani alta si chiar daca eram colegi de faculta (si inca suntem) nu s-a apropiat de mine. Erau cazuri cand nici nu m-a salutat cand m-a vazut.Stiu ca sagetatorii sunt mai dificili pentru ca sunt foarte libertini si sociabili.Si eu fiind in zodia taur probabil eram prea cuminte pentru el. Nu stiu ce sa cred. De cand s-a despartit de iubita sa se comporta ciudat. Adica a inceput sa ma abordeze ceea ce nu facea. Voi ce credeti? oare exista sanse sa ne impacam? voi ati avut experiente cu baieti sagetatori? ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| adrianamara a răspuns:

Cred ca te vrea inapoi din cate se vede!

| CristinaForTPU a răspuns:

EEE clarlaughing nul mai vrea nimeni si daca face lucruri neobisnuite inseamna ca te vrea inapoi. sau poate ca te iubeste, dar dupa ce tea parasit nu prea cred...

El te vrea inapoi poate ca simte ca esti unica pentru el. Gandeste-te daca merita asta din partea ta. daca sa accepti sau nutongue
Succesbig grin

| Capatina_Bogdan_1997 a răspuns:

Clar ori si-a dat seama ce a pierdut ori sta cu ochi in soare ca nu il mai vrea nimeni daca te intreaba daca vrea sa stea cu tine zii daca ma iubesti demonstreazo si daca ma vrei atunci cand mai avut dc mai lasat? bafta

| LineGuide a răspuns:

Sesizeaza ca tu erai idealul, si te vrea inapoi, deci nu rata sansa, mai dai o ultima incercare si totul va fi bine, sper!
Mult noroc!

| Anastasia1995 a răspuns:

Eu sunt fata si sunt sagetator. Fostul meu prieten era taur si ne intelegeam de minune. Deci nu cred ca e vorba de zodie aici. Daca tu vrei, sunt mereu sanse de a fi cu cineva, dar ai grija. Incearca sa afli de la prietenii lui de ce s-a despartit de fata aia. Poate si-a dat seama ca tine la tine si te vrea inapoi, dar daca nu e asa si vrea doar o distractie stiind ca tu tii la el, nu te obosi. Oricum Succes! Sa imi spui cum au mers lucrurilehappy!

| mona a răspuns:

Poate si-a dat seama ca insemni totusi ceva pentru el si acum incearca sa te cucereasca din nou

| Elena1234456 a răspuns:

Probabil inca mai tine la tine!