| ßέßέ a întrebat:

Ne-am despartit aseara, dar amandoi suntem foarte orgoliosi si niciunu` nu face primul pas spre impacare. i-am dat ignor pe mess, deci nu mai pot vorbi cu el asa. Vreau sa ii dau un mesaj, dar cu ce pretext?batting eyelashes

7 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Ce ar fi sa lasi mesajele si messul si sa mergi sa vorbesti cu el fata in fata?
daca il iubesti si iti vei dori sa va impacati vei renunta la orgoliu si vei merge sa stai de vorba cu el.
cat despre pretext.nu e de ajuns faptul ca il iubesti si ca iti e dor de el? nu e de ajuns faptul ca stii ca ai si tu partea ta de vina?
intr-o relatie nu iti trebuie pretexte.trebuie sa inveti sa zici si sa arati exact ceea ce simti. daca ai cauta un pretext ar insemna sa il minti.merita? eu zic ca nu.si oricum eu cred ca in acest momet el are nevoie sa ii areti ca iti pasa si chiar vrei sa va impacati, nu sa cauti diferite pretexte penibile.

| MinnieHaha a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat! Poti sa-l scoti de la ign, daca vrei sa sh cum, iti tri acum un mesaj, cu nr meu ca sa-l scoti, si spune-i ca la cat de mare este orgoliul vostru, puteti sa afectati mai multi oameni!(daca aveti prieteni comuni). Uite ce zic eu: nu trebuie sa cauti niciun pretext ca sa vb cu el, dar nici sa-i spui ca iti este dor de el! Spune-i pur si simplu ca vrei sa ramaneti prieteni si ca pe viitor poate veti mai fii impreuna! Atunci este imposibil ca unul din voi sa nu cedeze presiunii, insa cel mai probabil el va ceda,(nu te panica daca nu va ceda pe moment! va ceda cu timpul). Mie asa mi se intampla, si functioneaza!
Inmcearca! Dupa parerea mea este simplu. acum depinde de tine!

| MarcelinoPanivino00 a răspuns:

Preferabil e sa fii sincera, sa ii spui ca trebuie sa depasiti copilariile de genul asta, ca iti este tare dor de el si ca vrei sa va continuati relatia frumoasa pe care o aveati.
Te pup :*

| Evaa a răspuns:

Ii poti spune simpu: mi`e dor de tine :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu cred ca ar trebuii sa folosesti niciun pretext. lasa sa treaca vreo 2 zile pana se mai linistesc apele si apoi da'i un mesaj in care sa il intrebi daca s'a calmat si sa ii spui ca ai vrea sa va intalniti deoarece esti confuza cu privire la numite chestiiwinking
succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu cred ca ar trebui sa folosesti niciun pretext. lasa sa treaca vreo 2 zile pana se mai linistesc apele si apoi da'i un mesaj in care sa il intrebi daca s-a calmat si sa ii spui ca ai vrea sa va intalniti deoarece esti confuza cu privire la numite chestiiwinking
succes!happy

| gigel_7707 a răspuns:

Sa iti dau un sfat dupa tranvaie si dupa baieti sa nu fugi niciodata tot timpul vor veni alti