| razadesoare_3279 a întrebat:

Ne-am despartit de 3 ani deja, el fiind cel care a plecat din relatie...acum dupa atata timp, mai vb pe mess din cand in cand, el spunand ca vroia doar sa ma salute,. a mai aincercat sa ma si sune de 2, 3 ori insa nu i-am raspuns, credeti ca ar mai tine la mine sau doar vrea conversatie pur si simplu? la prima vedere ce credeti voi? au mai fost situatii de acest gen?
ma gandesc ca daca ar fi vrut sa mai fim impreuna, ar fi facut ceva mult mai concret

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Situatii ca a ta sunt destule, probabil mai avea ceva sentimente sau i-a parut rau ca te-a pierdut.

| yushan a răspuns:

Eu cred ca vrea sa te aiba inapoi dar este pria ''fricos''; sa nu greseasca cu ceva si atunci incearca sa iti cucereasca teritoriul din inima ta bucatica cu bucatica happy Parerea mea!

| razadesoare_3279 explică:

Pai daca regreti pe cineva pe care l-ai pierdut nu ar fi normal sa vrei sa-l aduci inapoi cumva...sa te rezumi la niste conversatii pe mess,nu cred ca ar fi o solutie, nu? eu una mi-as dori sa fim din nou impreuna dar tinand cont ca el a ales sa plece primul, tot el ar tb sa faca ceva mai mult daca ar mai vrea ceva, macar de mi-as da seama cumva daca mai are sentimente pentru mine

| reanu a răspuns:

Uita de o relatie cu el poate or sa apara si la tine noi .raze.de.soare happy